Produktet e biznesit

Maksimizoni rritjen dhe produktivitetin me gamën tonë të zgjidhjeve lider për biznesin

Printerët e zyrave

Zbuloni mënyra më të shpejta dhe më inteligjente për të punuar me printerët tanë një- dhe shumëfunksionalë për zyra
Shikoni gamën
Office Printers & Faxes

Printerë formati të madh

Prezantoni materialet CAD, grafikat prezantuese, fotogafitë dhe artet e bukura me ngjyra të gjalla
Shikoni gamën
Wide format Printers

Printerë prodhimi

Rritni të ardhurat dhe zbuloni mundësi të reja për biznesin me printerët tanë me vëllime të larta
Shikoni gamën
Canon Camera

Softuer për biznesin

Zgjidhje softuerike që transformojnë mënyrën si bëni biznes
Shikoni gamën
A picture of a man in the office sitting at a desk holding print outs while looking at the computer

Canon Medical

Zgjidhjet mjekësore të imazhit dhe programet e kujdesit shëndetësor që përmirësojnë cilësinë e kujdesit me ndihmën e teknologjive inovative
Shikoni gamën
Canon Camera

Arkivi i produkteve të biznesit

Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelin e printerit/skanerit tuaj të ndërprerë
Shikoni modelet e ndërprera
Canon Camera

Produktet industriale

 • Produktet industriale

  Produkte industriale të besuara që e sjellin automatizimin tuaj në prodhim në një nivel tjetër

 • Prodhime të tjera të biznesit

 • Canon Camera
  Transformojeni zyrën tuaj në një hapësirë pune të vërtetë dixhitale me skanerët tuaj të dokumenteve
 • Canon Camera
  Gama e plotë e kamerave të survejimit nga Canon
 • Canon Camera
  Eksploroni gamën e plotë të materialeve origjinale të imazheve nga Canon, të gjitha në një vend të vetëm
 • Po kërkoni për programet e fundit, drejtuesit softuerikë, manualet apo ju duhet ndihmë me produktin?

  Më shumë produkte

  Nuk mund ta gjeni atë që po kërkoni? Eksploroni gamën e plotë të produkteve të Canon

 • Videokamerat

  Pajisje kompakte HD për përdorim profesional

 • Kamerat

  Kamera profesionale DSLR EOS me sisteme me rendiment të lartë.

 • Lentet

  Lente EF për kamerat EOS

 • Prezantuesit

  Tregues me laser të kuq me funksionet e prezantimit

 • Makina llogaritëse

  Gamat e pajisjeve të dorës, të tavolinës, shkencore dhe të printimit

 • Zbuloni më shumë për gamën tonë të plotë të produkteve dhe zgjidhjeve për biznesin