Kamerat profesionale DSLR

Kamerat tona profesionale DSLR ndërthurin cilësinë mahnitëse të imazhit me një rendiment të jashtëzakonshëm.
Canon Camera

Na e lini ne t'ju gjejmë kamerën e përsosur Canon

Gjetësi ynë i kamerës do t'ju orientojë mes gamës së kamerave tona dhe do t'ju ndihë të gjeni modelin optimal për ju.

EOS 5D Mark IV

I krijuar për ata që kërkojnë standardet më të larta në cilësinë e imazheve, sensori 30,4 megapikselë i kamerës EOS 5D Mark IV siguron imazhe të mbushura me detaje, edhe në zonat më të ndritshme të theksuara dhe ato më të errëta në hije.

EOS 5D Mark IV

Ndiqni përsosmërinë

Canon Camera

Fokus automatik

Mprehtësia maksimale, e ekzekutuar me saktësi dhe qetësi. Gjurmoni subjektet në lëvizje si asnjëherë më parë.
Canon Camera

Kuadër i plotë

Një cilësi profesionale e imazhit me kontrollin e plotë të thellësisë së fushës dhe zhurmë minimale.

E ndërtuar që të zgjatë

Me një rendiment vazhdimisht të qëndrueshëm, kamerat profesionale Canon EOS DSLR ofrojnë një kontrukt me aliazh magnezi dhe izolimin ndaj kushteve të motit.

EOS 5D Mark IV
EOS 5D Mark IV

E personalizueshme

Personalizojeni për ta përshtatur me mënyrën tuaj të punës, me kontrollet me shumë funksione dhe shumë të programueshme, për rregullime të lehta me kamerën pranë syve.

Filma EOS

Një cilësi shumë e lartë i imazhit dhe procese pune pa ndërprerje. Bëjeni vërtet tërheqëse historinë tuaj.
Canon Camera

Gjeni sistemin që është i përshtatshëm për ju

Për mbi 30 vjet sistemi legjendar EOS u ka dhënë fotografëve dhe videografëve një avantazh kryesor. Me gamën tonë të kamerave dhe lenteve, rruga drejt krijimtarisë më të madhe nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Canon Camera

Në duart e profesionistëve

Mund të jeni të interesuar në...

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.