Canon EOS C500 Mark II
Blank-Rect Image

Canon EOS C500 Mark II

Sensor 5,9 K "Full Frame" në një trup kompakt.

Do you want to be contacted by a Canon representative?

Please complete the short form to request a product specialist from Canon to contact you.

Fill in the form

Sistem "Cinema EOS" i gjeneratës së re

Sensor 5,9 K "Full Frame" i integruar në trupin e një modeli kompakt e të qëndrueshëm "Cinema EOS" të sapozhvilluar, kjo kamerë ofron frymëzim të ri dhe fleksibilitet fantastik për të gjithë kineastët.

Shikoni specifikimet e plota

Canon EOS C500 Mark II

SHKARKONI TANI FIRMUERIN E RI*

Zbuloni kapacitetet e plota të EOS C500 Mark II me opsionet e reja të regjistrimit të brendshëm me format 12-bit Cinema RAW Light LT, ST dhe HQ të disponueshme për modalitetet e sensorit Full Frame, 4:3, 6:5, Super 35 mm dhe Super 16 mm.

Për më shumë informacion dhe për ta shkarkuar tani, ndiqni lidhjen si më poshtë.

MËSONI MË SHUMË

* Firmueri ofrohet në mars 2024

Jaguar F-PACE advert - behind the scenes

Reklama e "Jaguar F-PACE" - prapa kuintave

Për shkrepjen e aksionit të shpejtë në terren malor, "Canon EOS C500 Mark II" ishte partneri ideal për regjisorin Brett Danton.

Shikoni videon

Filmimi i reklamës së re të "Jaguar F-PACE" me "Canon EOS C500 Mark II"

Regjisori Brett Danton tregon se si modeli i ri "Canon EOS C500 Mark II" ishte thelbësor në xhirimet e tij të "F-PACE" për "Jaguar".

MËSONI MË SHUMË

Filming the New Jaguar F-PACE advert with a Canon EOS C500 Mark II

Cilësi mahnitëse figure kuadërplotë

Sensori CMOS kuadërplotë 5,9K i zhvilluar nga vetë "Canon" paraqet një pamje përfshirëse kinematografike ndërthurur me tonalitete natyrale dhe të lëmuara të lëkurës, si dhe me riprodhimin besnik të ngjyrave sipas njohurive shkencore nga "Canon".

Sensori ofron gjithashtu lartësi mbi nivelin e detit me mbi 15 shkallë, me një fushë të gjerë ngjyrash, ideale për produksione në diapazon të lartë dinamik.

Breathtaking Full Frame image quality

Formate regjistrimi të cilësisë së lartë dhe efikasë

EOS C500 Mark II vjen me një procesor figure DIGIC DV 7 që mundëson regjistrim të brendshëm me format 12-bit Cinema RAW Light deri në 5,9 K, me mbështetje të modaliteteve të sensorit Full Frame, 4:3, 6:5, Super 35 mm dhe Super 16 mm për kërkesa të ndryshme prodhimtarie.

12-bit Cinema RAW Light është fleksibël falë firmuerit të ri që ofron një gamë të gjerë të shpejtësisë së të dhënave deri në 2,1 Gbps me modalitetet e regjistrimit Cinema RAW Light LT, ST dhe HQ.

Regjistroni me rezolucion 4K 4:2:2 10-bit duke përdorur formatin Canon XF-AVC dhe duke regjistruar në të njëjtën kohë në foletë dyshe të kartave CFexpress nëse është e nevojshme, me një fole shtesë karte SD për skedarë mbështetës.

Formatet e ndryshme të regjistrimit ofrojnë fleksibilitet dhe efikasitet për një gamë të gjerë kërkesash prodhimtarie.

5.9K

5,9K

Regjistrim i brendshëm në Cinema RAW Light LT / ST / HQ deri në 2,1 Gbps

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bit

Regjistrim XF-AVC deri në 810 Mbps

High quality and efficient recording formats

Procesim mbimodulimi 5,9K për 4K

"EOS C500 Mark II" përdor një algoritëm të cilësisë së lartë të çmozaikëzimit kur mbimodulon në 5,9K për regjistrime 4K/UHD. Kjo heq hijezimin dhe pakëson zhurmën, duke sjellë një cilësi superiore figure.

 5.9k oversampling for 4k

Kompakte, peshëlehtë dhe e qëndrueshme

Rreth Trupi peshëlehtë prej 1750 g i mundëson të fiksohet me komoditet në këmbalecë e mbajtëse dore, duke e bërë ideale për raste të ndryshme shkrepjeje.

Compact lightweight and reliable

Opsione të ndryshme mbërthyesesh dhe objektivash

"EOS C500 Mark II" ofron mbështetje për mbërthyese të këmbyeshme opsionale objektivash për kërkesat e projekteve të ndryshme.

Mbërthyesja e objektivit EF ofron pajtueshmëri ideale me një gamë të gjerë objektivash "Canon EF", duke përfshirë "EF Cine Primes", ndërsa mbërthyesja opsionale PL mbështete sistemin "Cooke /i ". Për më tej, ka adaptorë mbërthyeseje B4 (për mbërthyese EF ose PL), për përdorim me objektiva B4.

Montimi EF

Montimi EF

Mbërthyese me siguresë "EF Cinema"

Mbërthyese me siguresë "EF Cinema"

Vendosja PL

Vendosja PL

Dizajn tejet i konfigurueshëm dhe modular

Njësitë e moduleve opsionale ofrojnë një skemë fleksibël modulare dhe mundësi konfigurimi që i përgjigjen një larmie kërkesash produksioni.

Moduli Extension Unit EU-V1 ofron mundësi të mëtejshme lidhjeje, si p.sh. ndërfaqen Genlock, Extension Unit EU-V2 shton ndërfaqe të tjera, mes të cilave dhe dy hyrje të tjera XLR, si dhe një mbërthyese baterie me siguresë "V" për kohë më të gjata regjistrimi. Extension Unit EU-V3 është projektuar për produksione direkte multikamerale me mbështetje sinjali kthimi dhe Tally. Inkuadruesi opsional EVF-V50 është ideal për përdorim dorazi dhe mund të hiqet me lehtësi për përdorim me stativë.

Highly configurable and modular design

Njësitë e moduleve

Teknologji avangardë vetëfokusimi*

EOS C500 MARK II vjen me teknologjinë Canon Dual Pixel CMOS AF që ofron vetëfokusim të vazhduar në shpejtësi të lartë dhe pikasje të fytyrës deri në 120p. Përdoruesit përfitojnë edhe nga përdorimi i shtruar, intuitiv, me prekje i fokusit përmes ekranit të ri LCD 4,3-inçësh LM-V2, me një komandim të përmirësuar të fokusimit që rikrijon një tërheqje më të natyrshme të fokusit. Për ta përmirësuar edhe më tej performancën e vetëfokusimit, EOS C500 MARK II ofron mundësinë e caktimit të shpejtësisë së gjurmimit dhe reagimit të vetëfokusimit.

* me objektiva të pajtueshëm

Pioneering auto focus technology

Funksione të zgjeruara vetëfokusimi

Modeli i parë "Cinema EOS" që mbështet fotostabilizim elektronik

"EOS C500 Mark II" është kamera e parë "Cinema EOS" që përmban fotostabilizim elektronik në trup, me mbështetje për korrigjim 5-boshtor të lëkundjeve të kamerës. Edhe kur përdoret me objektiva që nuk kanë komunikim elektronik, fotostabilizimi elektronik mund të realizohet duke e vendosur manualisht gjatësinë fokale.

First Cinema EOS to support Electronic IS

Shpejtësi të larta të kuadrove

"EOS C500 Mark II" mbështet regjistrime në shpejtësi të larta kuadrosh, deri në maksimumi 50/60 fps në 5,9 K. Në modalitetin 2K (prerje), mund të realizohen dhe cilësime nga 1 fps deri në maksimumi 120 fps, duke shtuar aftësitë krijuese. Butoni i ri "Slow & Fast" ju jep akses të shpejtë te cilësimet e "Slow & Fast".

High frame rates

Aplikacioni i kontrollit të disa kamerave Canon

Kontrolloni deri në 4 video regjistrues profesionalë njëkohësisht me smartfonin tuaj përmes Wi-Fi duke shfrytëzuar protokollin XC nga Canon të integruar në disa kamera Cinema EOS dhe XF.

Aksesoni monitorimin me pamje direkte, si dhe menaxhoni cilësime të ndryshme të kamerës, duke përfshirë ekspozimin, fokusin, zmadhimin, aktivizimin e regjistrimit, formatin e regjistrimit dhe më shumë.

I pajtueshëm me EOS C70, C300 Mark III, C500 Mark II dhe XF605. I disponueshëm për t’u shkarkuar nga iOS App Store në dhjetor 2023.

Canon Multi-Camera Control App

Specifikimet

5.9K Full Frame CMOS sensor

Sensor CMOS kuadërplotë 5,9 K

Pamje përfshirëse kuadërplotë me riprodhim besnik të ngjyrave

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Regjistrim i brendshëm "Cinema RAW Light" në 5,9 K

Skedar efikas RAW në "CFexpress"

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bit

Regjistrim i brendshëm deri në 810 Mbps

Dual CFexpress slots

Dy fole "CFexpress"

Regjistrim i njëkohshëm ose i njëpasnjëshëm

High Dynamic Range support

Mbështetje për diapazon të lartë dinamik

"SMPTE ST 2084" dhe "ITU-R BT.2100 (HLG)"

Pioneering Autofocus Technology

Teknologji avangardë vetëfokusimi

Saktësi dhe qëndrueshmëri, me komandim nga ekrani me prekje

DIGIC DV7 Image Processor

Fotoprocesori DIGIC DV7

Për të mundësuar funksionet e avancuara të kamerës

12G-SDI terminal

Terminali 12G-SDI

Nxjerrje sinjali 4K përmes një kablloje të vetme

Shikoni specifikimet e plota

EOS C500 Mark II

"Canon" është një licencues i autorizuar i markës tregtare "CFexpress Ver.2.0™", pronësi e "CompactFlash Association", e cila mund të jetë e regjistruar në juridiksione të ndryshme.

What's in the box

Çfarë ka në kuti

Trupi i "EOS C500 Mark II"

LCD Monitor LM-V2

LCD Attachment Unit LA-V2

Kablloja e njësisë UN-5

Doreza e kamerës GR-V1

Njësia e dorezës

Njësia mbajtëse e mikrofonit

Battery Pack BP-A60

Karikuesi i baterisë CG-A20

Adaptori kompakt i energjisë CA-CP200B

Kablloja elektrike AC

Rripi i supit SS-1200

Kllapa e aksesorit të sistemit të moduleve

Mbështetësja e gishtit të madh

Kapaku i trupit

Çelësat "L" dhe bulonat

Aksesorët

Produktet e lidhura

Mund t'ju interesojë edhe

Get the edge, sign up now

Sign up for tips from other pros, industry news, event invites and firmware updates.

SIGN UP NOW

Canon EOS C500 Mark II