Canon EOS C500 Mark II
Specifikimet

Canon EOS C500 Mark II

Specifikimet

5.9K Full Frame CMOS sensor

Sensor CMOS kuadërplotë 5,9 K

Pamje përfshirëse kuadërplotë me riprodhim besnik të ngjyrave

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Regjistrim i brendshëm "Cinema RAW Light" në 5,9 K

Skedar efikas RAW në "CFexpress"

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bit

Regjistrim i brendshëm deri në 810 Mbps

Dual CFexpress slots

Dy fole "CFexpress"

Regjistrim i njëkohshëm ose i njëpasnjëshëm

High Dynamic Range support

Mbështetje për diapazon të lartë dinamik

"SMPTE ST 2084" dhe "ITU-R BT.2100 (HLG)"

Pioneering Autofocus Technology

Teknologji avangardë vetëfokusimi

Saktësi dhe qëndrueshmëri, me komandim nga ekrani me prekje

DIGIC DV7 Image Processor

Fotoprocesori DIGIC DV7

Për të mundësuar funksionet e avancuara të kamerës

12G-SDI terminal

Terminali 12G-SDI

Nxjerrje sinjali 4K përmes një kablloje të vetme

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

Sensor

Sensori CMOS me kuadro të plotë

Sistem

Filtri RGB i ngjyrës parësore (seria Bayer)

Modalitetet e sensorit

Kuadri i plotë / Super 35 mm (i prerë) / Super 16 mm (i prerë)

Piksel Gjithsej

Afro 20,8 megapikselë (6062×3432)

Pikselët efektivë (modaliteti i kuadrit të plotë)

Afro 18,69 megapikselë (5952×3140): rezolucion i zgjedhur prej 5952×3140 ose 4096×2160, ose 2048×1080
Afro 17,52 megapikeslë (5580×3140): rezolucion i zgjedhur prej 3840×2160 ose 1920×1080
Afro 13.16 megapikselë (4192 x 3140): 4:3 rezolucion i zgjedhur
Afro 11.83 megapikselë (3768 x 3140): 6:5 rezolucion i zgjedhur

Madhësia efektive e ekranit të sensorit

38,1×20,1 mm (43,1 mm në diagonale): rezolucion i zgjedhur 5952×3140, 4096×2160 ose 2048×1080
35,7×20,1 mm (41,0 mm në diagonale): rezolucion i zgjedhur prej 3840×2160 ose 1920×1080

Sfera dinamike

Canon Log 2: 1600% / 15+ shkallë
Canon Log 3: 1600% / 14 shkallë
DR e gjerë: 800% (në ISO 400)

Përpunues imazhi

Tipi

DIGIC DV7

Lentja

Vendosja e Lentës

Montimi EF i Canon
Mbërthyese PL përmes aksesori PM-V1.
Mbërthyese B4 përmes adaptorëve MO-4E/MO-4P.

Faktori i zmadhimit të lentes (për lentet me montimin EF, përfshirë lentet prime kinematografike)

Kuadri i plotë:
5952 x 3140 / 4096 x 2160 / 2048 x 1080: x1.00
3840 x 2160 / 1920 x 1080: x1.056

Super 35MM (i prerë):
4096 x 2160 / 2048 x 1080: x1.460
3840 x 2160 / 1920 x 1080: x1.534

Super 16mm (i prerë):
4096 x 2160 / 2048 x 1080: x2.920
3840 x 2160 / 1920 x 1080: x3.069

Montimi i lentes së ndërrueshme

Po, i ndërrueshëm nga përdoruesi në EF Cinema Lock ose PL Mount

Korrigjimi periferik i ndriçimit

PO (varet nga lentat e përdorura)

Filtri ND

Deri në 10 ndalesa me sistemin e filtrit të integruar ND (në modalitet të zgjeruar)

Kontrolli i fokusit

Mbërthyesja EF: përmes objektivit, komandimit me valë apo telekomandës me kabllo (në varësi të objektivit të përdorur)
Montimi PL: Vetëm lentet Cine Servo

Kontrolli i iridës (objektiva me mbërthyese EF)

Përmes trupit, kapjes, kontrollit me valë ose kontrollit me kabllo
Ndalesa 1/2, ndalesa 1/3 ose kontrolli I IMET
E mundshme të ruhet numri konstant i F-së gjatë zmadhimit

Mbështetja për teknologjinë Cooke/I

Po, me mbështetje për Frame Sync (vetëm PL Mount)

Mbështetja për lenten anamorfike

Po, 2x / 1.8x / 1.3x

Sistemi i stabilizimit të imazhit

Optike, në varësi të objektivit të përdorur, fotostabilizues elektronik me 5 akse për objektivat pa stabilizues. Kombinim i stabilizuesit optik dhe elektronik për të dhënë një stabilizim të kombinuar me 5 akse

Regjistrimi

Regjistrimi i brendshëm

2 karta "CFexpress" për "Cinema RAW Light" ose kartë XF-AVC/MXF, SD për regjistrim me "Proxy"
Karta SD përdoret dhe për ruajtje fotosh (1920×1080), transferim të konfigurimit të CP dhe përditësim të firmuerit

Koha e regjistrimit

Cinema RAW Light LT: 5952 x 3140 556 Mbps: 122 Min1
Cinema RAW Light ST: 5952 x 3140: 871 Mbps 78 Min1
Cinema RAW Light HQ: 5952 x 3140: 1770 Mbps 38 Min1
XF-AVC / MXF: 4096x2160: 410 Mbps 156 Min1

Formatet e regjistrimit

Cinema RAW Light (CRM), XF-AVC (MXF)

Frekuenca/shpejtësia e kuadrove e sistemit

Modalitet 59,94 Hz (59,94P / 59,94i / 29,97P / 23,98P)
Modalitet 50,00 Hz (50,00P / 50,00i / 25,00P)
Modalitet 24,00 Hz (24.00P)

Shpejtësia e bitëve në "Cinema RAW Light"/Thellësia e bitëve (PAL)

12-bit Cinema RAW Light LT2:
FF / 5952 x 3140 / 50P / 1140 Mbps: afro. 59 Min
FF / 5952 x 3140 / 25P / 556 Mbps: afro. 122 Min
4:3 / 4192x3140 / 50P / 799 Mbps: afro. 85 Min
4:3 / 4192x3140 / 25P / 400 Mbps: afro. 170 Min
6:5 / 3768x3140 / 50P / 719 Mbps: afro. 94 Min
6:5 / 3768x3140 / 25P / 360 Mbps: afro. 189 Min
S35 / 4096x2160 / 50P / 538 Mbps: afro. 126 Min
S35 / 4096x2160 / 25P / 269 Mbps: afro. 253 Min
S16 / 2048x1080 / 50P / 137 Mbps: afro. 498 Min
S16 / 2048x1080 / 25P / 69 Mbps: afro. 989 Min

12-bit Cinema RAW Light ST2:
FF / 5952 x 3140 / 50P / 1750 Mbps: afro. 39 Min
FF / 5952 x 3140 / 25P / 871 Mbps: afro. 78 Min
4:3 / 4192x3140 / 50P / 1230 Mbps: afro. 55 Min
4:3 / 4192x3140 / 25P / 615 Mbps: afro. 111 Min
6:5 / 3768x3140 / 50P / 1110 Mbps: afro. 61 Min
6:5 / 3768x3140 / 25P / 553 Mbps: afro. 123 Min
S35 / 4096x2160 / 50P / 828 Mbps: afro. 82 Min
S35 / 4096x2160 / 25P / 414 Mbps: afro. 164 Min
S16 / 2048x1080 / 50P / 210 Mbps: afro. 325 Min
S16 / 2048x1080 / 25P / 105 Mbps: afro. 650 Min

12-bit Cinema RAW Light HQ2:
FF / 5952 x 3140 / 25P / 1770 Mbps: afro. 38 Min
4:3 / 4192x3140 / 25P / 1250 Mbps: afro. 54 Min
6:5 / 3768x3140 / 25P / 1350 Mbps: afro. 50 Min
S35 / 4096x2160 / 50P / 1690 Mbps: afro. 40 Min
S35 / 4096x2160 / 25P / 841 Mbps: afro. 81 Min
S16 / 2048x1080 / 50P / 426 Mbps: afro. 160 Min
S16 / 2048x1080 / 25P / 213 Mbps: afro. 320 Min

Shpejtësia e bitëve e regjistrimi XF-AVC/Modulimi (PAL)

4:2:2 10-bit (Kuadër i brendshëm)2:
4096x2160 ose 3840x2160 / 50P / 810 Mbps: afro 79 Min
4096x2160 ose 3840x2160 / 25P / 410 Mbps: afro 156 Min
2048x1080 ose 1920x1080 / 50P ose 50i / 310 Mbps: afro 207 Min
2048x1080 ose 1920x1080 / 25P / 160 Mbps: afro 401 Min

4:2:2 10-bit (Long GOP)2:
4096x2160 ose 3840x2160 / 50P / 260 Mbps: afro 246 Min
4096x2160 ose 3840x2160 / 25P / 160 Mbps: afro 401 Min
2048x1080 ose 1920x1080 / 50P ose 50i / 50 Mbps: afro 1284 Min
2048x1080 ose 1920x1080 / 25P / 50 Mbps: afro 1284 Min

Shpejtësia e bitëve e regjistrimit me delegues XF-AVC/Modulimi (PAL) drejt kartës SD

2048 x 1080: 50.00P, YCC 4:2:0 8-bit 35 Mbps / 25.00P, YCC 4:2:0 8-bit 24 Mbps Long GOP
Regjistrim me "Proxy" për "Cinema RAW Light" ose regjistrim XF-AVC*

Lëvizje E ngadaltë/E shpejtë

Dritë "Cinema RAW":
5952 x 3140 / 4096 x 2160: 59.94P / 29.97P / 50.00P / 25.00P: 15 - 60 FPS. 24.00P / 23.98P: 12 - 60 FPS
2048 x 1080: 59.94P / 29.97P / 50.00P / 25.00P: 15 - 120 FPS. 24.00P / 23.98P: 12 - 120 FPS

XF-AVC, Full frame / Super 35mm (Cropped):
4096 x 2160 / 3840 x 2160 (810 / 410 Mbps): 59.94P / 29.97P / 50.00P / 25.00P: 15 - 60 FPS 24.00P / 23.98P: 12 - 60 FPS
2048 x 1080 / 1920 x 1080 (310 / 160 Mbps): 59.94P / 29.97P / 50.00P / 25.00P: 15 - 60 FPS 24.00P / 23.98P: 12 - 60 FPS

Super 16 mm (i prerë):
59.94P / 29.97P / 50.00P / 25.00P: 15 - 120 FPS. 24.00P / 23.98P: 12 - 120 FPS
2048 x 1080 (35 / 24 Mbps): 59.94P / 29.97P / 50.00P / 25.00P: 15 - 120 FPS. 24.00P / 23.98P: 12 - 120 FPS

Regjistrim në interval

Jo

Regjistrim kuadrosh

Jo

Para regjistrim (regjistrim në kujtesë të përkohshme)

Po, 3 sekona ose 5 sekonda, me zgjedhje*

Rregjistrimi stafetë

Po

Rregjistrimi me fole dyshe (i njëkohshëm)

Po

Skanim në të kundërt

Po

Konvertimi HD->SD

Jo

Telekonvertuesi dixhital

1.5x, 2x, 2.5x, 3x, Off

Mjetet e ruajtjes së fotove

Karta e kujtesës SD/SDHC

Madhësia e regjistrimit të fotografive

Afro 930 KB në 2048 x 1080; Afro 880 KB në 1920 x 1080

Sistem

Wave Form Monitor

Po Përmes terminaleve MON, SDI OUT, VIDEO ose HDMI
Mbështetet dalje Line Display / Line dhe Spot / Line Select / Field Display / RGB Display / YPrPb / HDR PQ dhe HDR-HLG. Treguesi është para LUT (kur është zgjedhur LUT)

Paraqitja e ngjyrave false (treguesi i ekspozimit)

Po Përmes terminaleve MON, SDI OUT, VIDEO ose HDMI

Shirita me ngjyra

Ofrohen shirita me ngjyra SMPTE, EBU dhe ARIB. Shikoni menunë.

Ngritje

Kulmi 1, Kulmi 2 (Ngjyra, Shtimi, Frekuenca e personalizueshme)

Zebra

Niveli 1; Niveli 2; Të dyja
Dalje përmes SDI ose HDMI

Shënuesit

Zgjedhje për aktiv/joaktiv: mes, horizontale, rrjetë, formati i kuadrit, zona e sigurisë dhe shenja drejtkëndore. Zgjedhje për ngjyrën: e verdhë, e kaltër, e gjelbër, e kuqe, e zezë, e hirtë ose e bardhë.

EVF

EVF i integruar

Jo

Aksesori opsional EVF

Po Inkuadrues elektronik OLED, EVF-V50 ose EVF-V70

Hyrjet/Daljet

Hyrje audio

2 hyrje XLR 3-kunjëshe, 1 minifole 3.5 mm stereo (vetëm hyrje, me korrent)
Hyrja 1/2 XLR në trupin e kamerës. Hyrja 2/3 XLR përmes njësisë opsionale Expansion Unit EU-V2

Dalja e kufjes

Minifishë stereo 3,5 mm (vetëm dalje, trupi i kamerës).

Dalja e monitorit video

MON: 1fole 3G-SDI BNC (vetëm dalje, trupi i kamerës).

HDMI

Fole HDMI (tipi A) (vetëm dalje, trupi i kamerës).

USB

Po, vetëm hyrje, trupi i kamerës. (lidhje GP-E2)

Dalja SDI

1 fole 12G-SDI BNC, ofrohet konvertim 4K deri 2K/FHD (vetëm dalje, trupi i kamerës)

Kod kohor

Fole BNC (hyrje/dalje, trupi i kamerës).

Genlock

Po, me njësi opsionale "Expansion Unit EU-V1" dhe "EU-V2". Fisha BNC (vetëm hyrje/shërben edhe si bashkuesi i daljes së sinkronizimit SYNC OUT)

Sync

Fisha BNC (vetëm dalje/shërben edhe si bashkues GENLOCK)

Dalje Component

Jo

Terminal AV

Jo

Dalja DC

Po, kërkon aksesorë opsionalë EU-V2 ose EU-V3.
EU-V2: 24V/2A përmes daljes me 3 kunja Fischer/ daljes 50W D-Tap
EU-V3: 12V/2A përmes daljes Hirose me 4 kunja

Hyrje DC

Fole XLR 4-kunjëshe, 11.5 -20V

Terminal i kontrollit në largësi

Fole stereo 2.5 mm fishe REMOTE A (vetëm hyrje)
Fole REMOTE B rrethore me 8 kunja (për RS-422) me modul opsional EU-V1 / EU-V2 / EU-V3

Terminali i kontrollit me valë

Po

Terminali i lentes

Po, nevojiten modulet opsionale EU-V2 / EU-V3. Fisha me 12 gjilpëra

Terminali ethernet

Po, nevojiten modulet opsionale EU-V1 / EU-V2 / EU-V3. Bashkuesi ethernet (RJ45) (mbështet 1000 BASE-T)

Transmetim dhe komandim me IP

Po, përmes lidhjes Ethernet / Wi-Fi.
9 Mbps / 4 Mbps: 1920 x 1080 (59.94p / 59.94i / 50.00p / 50.00i) (nevojitet EU-V1 / EU-V2 / EU-V3)
Mbështetet Canon XC Protocol.
Mbështetet Canon Browser Remote.

Hyrje LUT

Po, ofrohet për monitorim ose zbatohet drejtpërdrejt te regjistrimet. Mbështet skedarë .CUBE LUT

Fisha e videos

Specifikim i patentuar i "Canon" (fole e posaçme 13-kunjëshe) për monitor LM-V2 ose inkuadrues opsional EVF-V70 ose monitor LM-V1

Sinjali Tally

Po, kërkon modul opsional EU-V3.
Dalje REC Tally / hyrje REC Trigger përmes folesë Hirose me 4 kunja

Hyrja e sinjalit të kthimit

Po, kërkon modul opsional EU-V3.
1 fole hyrjeje BNC (me mbështetje për sinjale 3G/HD-SDI)
Destinacione daljeje kthimi: VIDEO / EVF-V50 / MON / HDMI / SDI OUT

Misc.

Llambë shenje

Po, dritë fizike dhe bordurë monitori në ekran

Rrotullim me përshtatje

Po

Mbështetje për aplikacione smartfoni

Canon Multi-Camera Control / Browser Remote Control

Ekspozimi

Matësi i ekspozimit

Ekspozimi manual përcaktohet nga parametri i obturatorit, parametri i iridës, parametri i shtimit/ISO dhe parametri i filtrit ND, Irida automatike me shtypje, Irida automatike

Kompensimi i Ekspozimit

Po

Regjim Ekspozim automatik

Iridë automatike me objektivat e përshtatshëm

Iris me shtytje automatike

Po, modeli EF për të gjithë objektivat e pajtueshëm, objektivat Canon Cine Servo të pajtueshëm me versionin PL me lidhje 12-kunjëshe në modulin opsional EU-V2 / EU-V3

Bllokimi i Ekspozimit

Jo

Cilësim Kontrolli automatik i përforcimit

Po

Ndjeshmëria ISO

Ekran me 1 nivel: [100], 160(*), 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, [51200, 102400]
[---] Shfaqet kur zgjerimi i shpejtësisë ISO është AKTIV. (*) Shfaqet kur zgjerimi i shpejtësisë ISO është JOAKTIV
Ekran me 1/3 nivele: [100,125], 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1000, 1250, 1600, 2000, 2500, 3200, 4000, 5000, 6400, 8000, 10000, 12800, 16000, 20000, 25600, [32000,40000,51200,64000, 80000,102400]
[---] Kur zgjerimi i shpejtësisë ISO është AKTIV.

Sistemi i vetëfokusmit (mbërthyese EF)

Dual Pixel CMOS AF, AF e kontrastit

Përmasat e kuadrove të vetëfokusimit (mbërthyese EF)

E madhe; e baravlershme me afro 20% (vertikale) x 25% (horizontale) të diapazonit të pamjes së imazhit
E vogël; e baravlershme me afro 20% (vertikale) x 8% (horizontale) të diapazonit të pamjes së imazhit
Pikë e zgjedhshme e AF mbi 80% horizontal / 80% vertikal (afërsisht) të sensorit
Modalitetet e fokusit automatik (mbërthyese EF)
One-Shot AF, Continuous AF dhe AF-Boosted MF. Të gjitha modalitetet zbatohen kur çelësi AF/MF i lentes EF është në parametrin AF.
Vetëfokusim me një shkrepje, Vetëfokusim i vazhduar, MF i përforcuar me vetëfokusim

AF me zbulimin e fytyrës (vetëm versioni EF)

Po, mbështet shpejtësi kuadrosh deri në 120p.
Ofrohet modalitetet Face Priority ose Face Only.

Udhëzuesi i fokusit

Versioni EF: Të gjitha lentet e përputhshme Canon EF, lentet Canon Cine Servo

Cilësimi i përforcimit

[-6dB, -3dB], -2dB (*), 0dB, 3dB, 6dB, 9dB, 12dB, 15dB, 18dB, 21dB, 24dB, 27dB, 30dB, 33dB, 36dB, 39dB, 42dB, [45dB, 48dB, 51dB, 54dB]
[---] Shfaqet kur zgjerimi i shpejtësisë ISO është AKTIV. (*) Shfaqet kur zgjerimi i shpejtësisë ISO është JOAKTIV.
Kur zgjerimi i shpejtësisë së ISO-s është AKTIV: mes -2 dB dhe 54 dB
Kur zgjerimi i shpejtësisë së ISO-s është JOAKTIV: Mund të caktohet çdo vlerë nga -2 dB deri në 42 dB në rritje 0,5 dB.

Shkrehësi

Regjimet e kontrollit

Fikur; Shpejtësi; Kënd; Skanimi i qartë (CS); Shkrehësi i ngadaltë (SLS)

Shpejtësia e shkrehësit

1/3 nivele: 1/12 deri 1/1600, 1/2000 (24 cilësime)
1/4 nivele: 1/12 deri 1/1700. 1/2000 (31 cilësime)

Këndi i shkrehësit

11,25º deri në 360º në varësi të shpejtësisë së kuadrove

Shkrehës i ngadaltë (SLS)

1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/15, 1/25, 1/30 në varësi nga niveli i kuadrove

Skanim i pastër

24,00 Hz*  deri në 250,40 Hz
(*) Frekuenca do të ndryshojë në varësi të parametrit të shpejtësisë së kuadrit.

Figurë e përshtatur

Konfigurimet e ruajtura

C1: BT.709 DR e gjerë (DR e gjerë/gamë BT.709)
C2: LOG2 (Canon Log 2 / gamë kinemaje)
C3: LOG3 (Canon Log3 / Cinema Gamut
C4: PQ (PQ / gamë BT.2020)
C5: HLG (HLG / gamë BT.2020)
C6: BT.709 Standard (BT.709 Standard / BT.709)
C7: EOS Standard (BT.709 DR e gjerë / BT.709)
C8: EOS Neutral (BT.709 DR e gjerë / BT.709)
C9: Canon 709 (Canon 709 / BT.709)
USER10 deri USER20 (DR e gjerë / gamë BT.709)

Matrica e ngjyrave

Neutral: Riprodhim i saktë i ngjyrave
Kamera e produksionit: Riprodhim ngjyrash për përdorim në produksion filmash
Video: Riprodhim ngjyrash ekuivalent me C300/500 CP-OFF (për kamera komerciale)

Profilit HDR-HLG

BT.2100: përkon me ITU-R BT.2100
Vivid: përkon me "Traditional Colour" në ITU-R BT.2390

Bazamenti kryesor

-50 deri në +50

Kryesor i zi

I rregullueshëm për çdo kanal RGB -50 deri në +50 plus "Master Black" -50 deri në +50

Gama e zezë

"Adjustable Level" -50 deri në +50, "Range" -20 deri në +50 dhe "Point" -20 deri në +50

Ngopje e ulët

Adjustable: -50 deri në +50

Pjerrësi

"Point" -50 deri në +109, "Slope" -35 deri në +50, "Saturation" -10 deri në +10

Mprehtësia

Rregullim për Nivel, Shpeshtësia e Hollësisë H., Marrja e mostrave, Ekuilibri i hollësisë HV, Kufiri, Zgjidh, Hapja e brrylit dhe mprehtësia e varësisë së nivelit

Reduktimi i zhurmës

Fikur, Ndezur (1 deri në 12)

Detaji i veshjes

Joaktiv, I ulët, Mesatar, I lartë / Tonaliteti, Kromatike, Zona, Shkëlqimi. 32 hapa

Reduktimi zgjedhës i zhurmës

Joaktiv, I ulët, Mesatar, I lartë / Tonaliteti, Kromatike, Zona, Shkëlqimi.

Matrica e ngjyrave

Faza, Marrja dhe rregullimi RGB, në përputhje me përzgjedhjen e gamës

Balancimi i së bardhës

AWB, Parametri i PËRDORUESIT (diapazoni i parametrit: 2000K deri në 15000K / -20CC deri në
+20CC), dritë natyrale, tungsten, parametrat (A/B)

Korrigjim ngjyre

Zgjedhje zone / rishikim i zonës i dy zonave

Niveli i konfigurimit

-50 deri në +50 Aktiv/Joaktiv

Të Dhënat e Wi-Fi & GPS

Wi-Fi (aksesor opsional)

(1) WPS [konfigurim i mbrojtur i "Wi-Fi"] (sistem me shtypje butoni, sistem me kod PIN)
(2) Konfigurim manual
(3) Kërkim për pikëhyrje
Sistem i hapur, WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP-64, WEP-128, TKIP, AES, automatik/manual

Informacion GPS (Aksesor Opsional)

Gjerësi/gjatësi/lartësi, ora universale e koordinuar (UTC)

Balancimi i të bardhës

Auto

PO

I paravendosur

Drita e ditës (5400K), Tungsten (3200K), Kelvin (intervalet 2000K-15000K, 100K), Grupi A, Grupi B

Përputhja e balancimit të së bardhës

Po, për modelet e mëparshme

Zhvendosja e balancimit të së bardhës

PO. -9 deri në +9 (vetëm Dritë e ditës dhe Tungsten)

Balancimi i të zezës

Rregullimi i balancimit të së zezës

PO

Kodi kohor

Sistem numërimi

Regen, RecRun, Free Run, External, Hold (ofrohet anashkalim kuadrosh për disa shpejtësi kuadrosh)

Cilësimi i vlerës fillestare

“00:00:00:00”, Vendosja/Rivendosja e zgjedhshme

Audio

Regjistrimi

Linear PCM (24-bit / 48kHz), 4 kanale

Aksesorët

Furnizohen

"Camera Grip GR-V1", mbajtëse gishti, njësi mbajtëse mikrofoni [me vidë M4], "LCD Monitor LM-V2",
"LCD Attachment Unit LA-V2", njësi doreze, "Shoulder strap SS-1200", "Battery Charger CG-A20",
"Compact power adapter CA-CP200B", kordon AC, njësi baterie (BP-A60),
Kllapë aksesori e sistemit të moduleve, "Unit Cable UN-5",
Tjetër: Ndalues, çelësa L (për M4 dhe M3), bulon me kokë me fole gjashtëkëndore (1/4 in),
Bulon me kokë me fole gjashtëkëndore (për M3)

Opsional

Canon Battery Pack BP-A30 / BP-A60 (vjen me kamerën)
Canon Battery Charger CG-A10 / CG-A20 (vjen me kamerën)
Telekomanda Canon RC-V100
Canon Compact Power Adapter CA-CP200B (vjen me kamerën)
Canon Shoulder Strap SS-1200 (vjen me kamerën)
Baza e trekëmbëshit Canon TB-1
Canon Wireless File Transmitter WFT-E9
Marrësi GPS Canon GP-E2
Canon Unit Cable UN-5 (provided) / UN-10 (shitet veçmas)
Canon OLED Electronic View Finder EVF-V50(*) / EVF-V70
Canon Extension unit 1: EU-V1
Canon Extension unit 2: EU-V2
Canon Extension unit 3: EU-V3
Canon EF Cinema Lock Mount Kit CM-V1
Canon PL Mount Kit PM-V1
Canon RC-IP100 PTZ Controller
Canon B4 Mount Adapter MO-4E / MO-4P
Canon LCD Monitor LM-V2 (përfshihet) / LM-V1
Canon LCD Attachment Unit LA-V2 (përfshihet) / LA-V1
Canon Camera Grip GR-V1 (përfshihet)
Njësia mbështetëse e supit Canon SU-15
Canon Shoulder Style Grip Unit SG-1
Baza e kllapës Canon CL-V2
Shufra kapëse Canon RD-1
Njësia e dorezës Canon HDU-2
Canon 8-pin Remote Cable RR-10/RR-100
Grupi i kinoobjektivave Canon EF/EF,
Grupi i kinoobjektivave Canon PL dhe aksesorët e dizajnuar për këta objektiva

Aksesorët e palëve të treta

Bateria me siguresë V

Të ndryshme

Përmasat (vetëm trupi kryesor)

153 x 148 x 168 mm (gj-l-th)

Pesha (vetëm trupi)

Afro 1750 g

Pesha (aksesorët)

Camera Grip GR-V1: Afro 260g
Njësi mbajtëse mikrofoni: Afro 56 g
LCD Monitor LM-V2: Afro 204g
Njësia e bashkëngjitjes LCD LA-V2: Afro 265 g
Njësia e dorezës: Afro 227g
Mbështetësja e gishtit të madh: Afro 9 g
Battery Pack BP-A60: Afro 434g
Kllapë montimi sistemi zgjatimi: Afro 11 g
Compact Power Adapter CA-CP200B: Afro 290 g (pa kabllon AC)
Kabllo njësie UN-5: Afro 80g
Battery Charger CG-A20: Afro 145g
Kapak trupi: Afro 17 g
Kapak syri: Afro 26 g

Aksesorët opsionalë
Extension unit 1 EU-V1: Afro 114g
Extension unit 2 EU-V2: Afro 652 g
Extension unit 3 EU-V3: Afro 1,06kg
OLED Electronic View Finder EVF-V50: Afro 170 g
EF Cinema Lock Mount Kit CM-V1: Afro 170 g Pa mbulesën
PL Mount Kit PM-V1: Afro 345 g Pa mbulesën
B4 Mount Adapter MO-4E: Afro 230 g / MO-4P: Afro 248 g
Kartë "CFexpress": Afro 8g Bazë kapëse: CL-V2: Afro 120 g

Intervali i temperaturës së punës

Afro 0 deri në 40°C (lagështia relative 85%)
Afro -5 deri në 45°C (lagështia relative 60%)

Ushqimi me energji

BP-A60 (ofrohet), BP-A30 (opsionale) siguresë V me EU-V2 / EU-V3, 11,5V - 20V, linja elektrike 4-kunjëshe XLR

Konsumi i energjisë

Cinema RAW Light: Madhësi e plotë / 5952 x 3140 2.1GB: 59.94P / 50.00P - 34.0W
Super 16mm / 2048 x 1080 250Mbps: 59.94P / 50.00P - 28.0W
XF-AVC: Madhësi e plotë / 4096 x 2160 810Mbps: 59.94P / 50.00P - 33.4W
Super 16mm / 2048 x 1080 310Mbps: 59.94P / 50.00P - 28.0W
KONSUMI MAKS. I ENERGJISË: 63 W

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim

* Mund të nevojitet përditësim i firmuerit, ofrohet në korrik 2020

"Canon" është një licencues i autorizuar i markës tregtare "CFexpress Ver.2.0™", pronësi e "CompactFlash Association", e cila mund të jetë e regjistruar në juridiksione të ndryshme.

  1. Bazuar në regjistrim 25P në një kartë 512GB
  2. Koha e regjistrimit bazuar në kartën 512GB