Make It ‘22

Make It ‘22 në aktivitetin tonë më të madh dhe më të plotë të drejtpërdrejtë, ndërkombëtar të Canon për klientët VIP që prej 2019, jemi duke ndarë perspektiva të reja mbi printimin prodhues dhe fokusohemi se si mund të krijoni vlerë të mëtejshme për klientët tuaj në një botë të ndryshuar.

Mos humbisni momentet kryesore dhe regjistrimet në dispozicion nga muaji maj.

Make It ‘22

Më të fundit nga Canon

Zbuloni mënyra të reja për të përmirësuar mënyrën si punoni, duke eksploruar botën në ndryshim të imazherisë dhe informacionit.

 • Maximise space

  Canon imagePROGRAF TC-20

  Merrni printime me efikasitet kostosh dhe profesionale me Canon imagePROGRAF TC-20, një printer praktik tryeze, 24", për zyra të vogla, dyqane, arsim apo edhe punë nga shtëpia.

 • Seria imagePRESS C170

  Nga NVM-të deri te repartet e brendshme të printimit, mundësoni një gamë të gjerë aplikimesh krijuese dhe shtyni kufijtë tuaj me imagePRESS C170.

 • Mbështetja për klientët e biznesit

  Ekziston një rrjet partnerësh të autorizuar në gjithë vendin për mirëmbajtjen dhe riparimin e pajisjeve Canon

 • CANON AND NT-WARE ANNOUNCE

  Microsoft Universal Print

  Një zgjidhje me bazë reje kompjuterike që mundëson printim të lehtë dhe të sigurt.

 • Njohuritë

  Krijoni hapësira më inteligjente pune, qëndroni para zhvillimeve me njohuritë tona nga ekspertët, raste studimore dhe shumë të tjera. Transformojeni digjitalisht ambientin tuaj të punës.

 • Transitioning to remote work in a hurry

  Are you prepared for a remote working future?

  Now's the time to permanently build more agility into your working practices.

 • Building a secure remote working organisation

  Keeping your data secure

  Ensure that your company data stays protected.

 • Digital transformation is the foundation for remote work

  ARTIKULLI

  Transformimi digjital është themeli për punën në distancë

  Puna në distancë është bërë e nevojshme për shumë njerëz dhe kërkon përshpejtimin e transformimit digjital.

 • Print your business recovery

  Print your business recovery

  Printed communication as a powerful differentiator.

 • Një burrë duke u kacavarur në faqen e shkëmbit në Alpet Gjermane, shkrepur i lëshuar në ajër përkundër qiellit të kaltër në sfond.

  Getting fit for the future

  Positive steps to digital transformation.

 • Beyond personalisation

  Go beyond personalisation

  Explore how print and data can work together to create a personalised experience.

 • imageRUNNER Advance DX

  Përforconi krahun e punës dhe përshpejtoni transformimin digjital.
  Mësoni më shumë
  Canon imageRUNNER ADVANCE DX
  two people holding tablet

  PROGRAMI I PARTNERËVE TË CANON

  Lidhni partneritet me Canon

  Program ii partnerëve të Canon ofron një rrugëtim të strukturuar qartë që ofron ekspertizë he arritje të merituara. Duke bashkëpunuar në mbështetje të rritjes, qëllimi ynë është të ofrojmë vlera për partnerët dhe nëpërmjet partnerëve tanë.

  Po kërkoni mbështetje?

  Shkarkoni drejtues softuerikë, manuale, aplikacione, firmuerë, pyetje të shpeshta dhe hapni portalin e vetëshërbimit të Canon.

  work professionals reviewing documents

  Zbuloni më shumë për gamën tonë të plotë të produkteve dhe zgjidhjeve për biznesin