ZGJIDHJE

Profesionale
Shërbime printimi

Çlironi fuqinë e risisë së printimit në të gjithë organizatën tuaj

Duke shfaqur %NMBR% rezultate.
Transactional Communications

Komunikimet transaksionale

Kaloni në dixhital dhe zbuloni si t'i jepni postës transaksionale impaktin maksimal ndërsa ulni dhe koston

Digital Book Printing

Printimi dixhital i librave

Zbuloni të ardhmen e librave me zgjidhje printimi dixhital nga njëri skaj në tjetrin që nxisin fitimprurjen

Digital Magazine Printing

Printim dixhital i revistave

Zgjidhje novatore printimi që ofrojnë një qasje më dinamike, me efikasitet kostoje ndaj printimit të revistave, si dhe përmirësojnë angazhimin e lexuesve

On-Demand Communications

Komunikacion sipas kërkesës

Transformoni biznesin për t'iu përgjigjur kërkesave të një tregu në evoluim me trajnim, mjete dhe statistika strategjike

Out of home print example

Printim i ekspozitorëve jashtë

Përmirësoni marzhet tuaja duke ulur kostot, ndërkohë që ofroni kohë prodhimi më të shkurtra dhe personalizime më të mëdha

Production Photo Printing

Printim i fotove të prodhuara

Zgjidhje të fjalës së fundit për krijim më të shpejtë, më ekonomik dhe me cilësi të pakrahasueshme figure për produktet fotografike

Evoluoni biznesin tuaj me
shërbimet profesionale të printimit

Na kontaktoni

Zgjidhje përkatëse

Three people collaborating together

Komunikimet me Klientin

Zgjidhje marketingu që përmirësojnë komunikimin me klientin

Black and white cityscape

Administrim Informacioni & Printimi

Zgjidhje administrimi dokumentesh për sfidat e biznesit të sotëm

Colour cityscape

Menaxhim i Proceseve të Biznesit

Zgjidhje administrimi të proceseve të biznesit për zyrë digjitale

Several colourful cables

Lidhni dhe lexoni

Zgjidhje të gatshme që pakësojnë administrimet komplekse