A faster, more flexible way to create stunning outdoor graphics.

Printimi i afishimeve për ambiente të jashtme

Një mënyrë më e shpejtë dhe më elastike për të krijuar grafika mahnitëse për ambiente të jashtme.

Nëse po përdorni një teknologji jo efikase të printimit, si mund t'i realizoni afatet e shkurtra që kërkohen nga klientët për të ruajtur ritmin me promocionet e tyre?

Pa mjetet e duhura, është e vështirë t'i përgjigjeni kërkesës së tregut për printime të përshtatura me çmime konkurruese ose të eksploroni aktivitete të reja.

Përfitimet e teknologjisë së Printimit të afishimeve për ambiente të jashtme

Cut lead and delivery times Cut lead and delivery times

Zvogëloni kohët e prodhimit dhe të dorëzimit

Rritni produktivitetin duke përdorur procese pune dixhitale nga fillimi deri në fund

Improve your margins Improve your margins

Përmirësoni marzhet tuaja

Bëjini më efektive në kosto printimet me sasi të vogla por me cilësi të lartë

Respond to market demand Respond to market demand

Përgjigjuni kërkesës së tregut

Ofroni mundësitë maksimale për përshtatje dhe personalizim

Discover new revenue streams Discover new revenue streams

Zbuloni kanale të reja të të ardhurave

Ofroni aplikime të reja të gjithanshme dhe printoni në më shumë materiale

Përsosmëri nëpërmjet novacionit

Equipped with a superior production workflow and with a superior partner in Canon
Tani jemi të pajisur me një fluks pune superior në prodhim dhe me një partner superior si Canon.

Andy Halasz

Administratori, Replay Studio

Sfida

Një ofrues belg i shërbimeve të printimit i njohur për novacionet e tij, Replay Studio kërkonte që të forconte pozicionin e tij në tregun e grafikave promocionale të karakterizuar nga një ritëm i shpejtë. Sidoqoftë, teknologjia e tij nuk ofronte shpejtësinë, cilësinë ose elasticitetin që kërkonte, dhe nuk e lejonte të printonte në materiale më të trasha për ambiente të jashtme.

Equipped with a superior production workflow and with a superior partner in Canon
Wide format Arizona 550, ColorWave 650 for posters, Canon imagePRESS for narrow format work.

Zgjidhja

Me këshillën tonë, kompania investoi në një printer Arizona 550 të formatit të gjerë, si dhe në një ColorWave 650 për posterë dhe një Canon imagePRESS për punë të formatit të ngushtë. Për shkak të gamës së gjerë të printimeve të kompanisë, ne përgatitëm po ashtu një proces pune të menaxhuar për ngjyrat për të siguruar një rezultat uniform në çdo pajisje.

Përfitimet

Ky sistem më i shpejtë dhe më efikas i ka përgjysmuar kostot e prodhimit dhe kohët e realizimit, ndërkohë që ka përmirësuar cilësinë e printimit dhe kapacitetin e kompanisë për të printuar në materiale më të trasha. Kjo e forcoi pozicionin e Replay Studio në vijën e parë të tregut për printimet dixhitale të formatit të gjerë dhe solli një rritje me 27% në xhiron e kompanisë në 4 vite.

Faster, more efficient system halved production costs and turnaround times

Zbuloni se si teknologjia jonë e printimit për ambiente të jashtme mund t'ju ndihmojë të fitoni më shumë treg


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology

Colorado 1640

Si printeri i parë i prodhimit që përfshin teknologjinë unike UVgel të Canon, printeri Colorado ofron një produktivitet të pakrahasueshëm, me mirëmbajtje minimale dhe një cilësi të jashtëzakonshme të rezultateve në gamën më të gjerë të mundshme të materialeve multimediale.

Arizona

Printerë të gjithanshëm me shtrat të sheshtë UV të aftë për të menaxhuar një gamë të gjerë të aplikimeve novatore në media elastike dhe të forta, seria Arizona e vlerësuar me çmime siguron një cilësi printimi të jashtëzakonshme edhe me shpejtësi të larta.
Versatile UV flatbed printers capable of handling a wide range of innovative applications
Highly accurate cutting tables that offer exceptional versatility and productivity for graphic applications

ProCut

Tavolina prerje të automatizuara dhe mjaft të sakta që ofrojnë mundësi të shumta dhe produktivitet të jashtëzakonshëm për aktivitetet e grafikave, seria ProCut është e pajisur me softuerë që e modernizojnë fluksin tuaj të punës nga përgatitja e shtypit deri në përfundim të tij.
Eksploroni mënyra më të shpejta dhe më inteligjente për të realizuar grafika me cilësi të lartë për ambiente të jashtme.