Discover the future of décor by creating high quality, high margin products with maximum scope for personalisation.

Printimi i dekorit të brendshëm

Zbuloni të ardhmen e dekorit duke krijuar produkte me cilësi të lartë
dhe një marzh të lartë, me mundësitë maksimale për personalizim.

Dizajni i brendshëm është një tre dinamik dhe me rritje të shpejtë, me evolucionin e shpejtë të teknologjisë së printimit që krijon mundësi të reja dhe emocionuese.

Sidoqoftë, pa mjetet e duhura, është e vështirë të ruani ritmin me kërkesën ose të ofroni lirinë dhe elasticitetin që pritet gjithmonë e më shumë nga klientët e sotëm.

Përfitimet e teknologjisë së Printimit të dekorit të brendshëm

Meet tight deadlines Meet tight deadlines

Realizoni afate të shkurtra

Zgjidhjet tona digjitale rritin produktivitetin dhe zvogëlojnë kohën

Maximise your profits Maximise your profits

Maksimalizoni fitimet tuaja

Bëjini më ekonomike punët me vëllime të ulëta me cilësi të lartë ose printimet e njëhershme

Respond to growing market trends Respond to growing market trends

Përgjigjuni tendencave në rritje të tregut

Jepuni klientëve lirinë të krijojnë dizajne unike dhe të personalizuara

Explore new revenue streams Explore new revenue streams

Eksploroni kanale të reja të të ardhurave

Fitoni më shumë biznese duke ofruar aktivitete të reja dhe emocionuese të dekorit

Një vizion i ri për dizajnin e brendshëm

The Window Film Company were able to deliver more projects in a reduced timeframe, while maintaining our high standards
Ne mund të dorëzojmë më shumë projekte në një kohë më të shkurtër, ndërkohë që ruajmë standardet tona të larta

Micky Calcott

Themeluesi, The Window Film Company

Sfida

Një prodhues britanik kryesor i grafikave të vitrinave, The Window Film Company kërkonte që të përmirësonte teknologjinë e saj të printimit rul-me-rul, në mënyrë që të arrinte të administronte vëllimet në rritje të porosive të klientëve. Përveç shpejtimit të prodhimit dhe uljes së kohës së realizimit, zgjidhja duhet të ofronte cilësinë e lartë të printimit që pritej nga klientët e saj.

The Window Film Company were able to deliver more projects in a reduced timeframe, while maintaining our high standards
We advised the company to invest in an Arizona 640GT

Zgjidhja

Ne e këshilluam kompaninë që të investonte në një printer Arizona 640GT - një printer me shtrat të sheshtë, i shpejtë, i qëndrueshëm dhe me mundësinë e përdorimeve të shumta, që ofron një cilësi të jashtëzakonshme printimi në gamën më të gjerë të mundshme të substrateve të forta dhe elastike.

Përfitimet

Falë printerit Arizona, procesi i prodhimit është 400% më i shpejtë - duke bërë të mundur që kompania të përmbushë kërkesën në rritje dhe afatet e shkurtra. Mundësitë e gjithanshme të pajisjes bëri të mundur po ashtu që kompania të tërheqë biznese të reja duke ofruar produkte të reja dhe novatore, si printimet me shumë shtresa dhe grafikat me një drejtim.

Thanks to the Arizona, the production process is 400% faster.

Zhvilloni teknologjinë tuaj për të zbuluar
të ardhmen e Printimit të dekorit të brendshëm


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

Colorado 1640
Si printeri i parë i prodhimit që përfshin teknologjinë unike UVgel të Canon, printeri Colorado ofron një produktivitet të pakrahasueshëm, me mirëmbajtje minimale dhe një cilësi të jashtëzakonshme të rezultateve në gamën më të gjerë të mundshme të materialeve multimediale.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
Versatile UV flatbed printers capable of handling a wide range of innovative applications.
Arizona
Printerë të gjithanshëm me shtrat të sheshtë UV të aftë për të menaxhuar një gamë të gjerë të aplikimeve novatore, seria Arizona e vlerësuar me çmime siguron një cilësi printimi të jashtëzakonshme edhe me shpejtësi të larta.
imagePROGRAF
Printoni me cilësi mahnitëse me këtë gamë revolucionare të printerëve të formatit të madh me rendiment të lartë që siguron spektrin e jashtëzakonshëm të ngjyrave dhe saktësinë e nevojshme për ambiente të artit grafik me kërkesa të larta.
Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers.
Eksploroni se si mjetet tona novatore të printimit të dekorit mund të ndihmojnë në evolucionin e biznesit tuaj.