Fast, flexible solutions for producing high quality indoor graphics.

Printimi i afishimeve
për ambiente të brendshme

Zgjidhje të shpejta dhe elastike për prodhimin e grafikave me cilësi të lartë për ambiente të brendshme.

Në një treg reklamash me ritëm mjaft të shpejtë, kohët e shkurtra të realizimit janë kryesore.

Sidoqoftë, pa teknologjinë e duhur është e vështirë të jeni konkurrues dhe të ofroni shpejtësinë, elasticitetin dhe cilësinë që presin klientët tuaj.

Përfitimet e teknologjisë së Printimit të afishimeve për ambiente të brendshme

Benefits Benefits

Zvogëloni kohët e prodhimit dhe të dorëzimit

Rritni produktivitetin duke përdorur procese pune dixhitale nga fillimi deri në fund

Benefits Benefits

Përmirësoni marzhet tuaja

Bëjini më efektive në kosto printimet me sasi të vogla por me cilësi të lartë

Benefits Benefits

Përgjigjuni kërkesës së tregut

Ofroni mundësitë maksimale për përshtatje dhe personalizim

Benefits Benefits

Eksploroni kanale të reja të të ardhurave

Ofroni aplikime të reja të gjithanshme dhe printoni në më shumë materiale

Kapërcimi i barrierës së shpejtësisë

Regained control of our print process and are meeting customer demand.
Tani kemi rifituar kontrollin mbi procesin e printimit dhe po plotësojmë kërkesat e klientëve.

Terje Gulbrandsen

Pulp Grafisk

Sfida

Për të arritur afatet e shkurtra të kërkuara nga klientët e saj, kompania grafike norvegjeze Pulp Grafisk po i drejtohej gjithmonë e më shumë ofruesve të palëve të treta. Përveç ndikimit në kohët e dorëzimit dhe cilësinë e rezultateve të printimit, nënkontraktimi e bëri më të vështirë ruajtjen e konkurrueshmërisë.

Benefits
 A versatile, high performance printer that enabled them to regain control of their workflow

Zgjidhja

Duke ndjekur këshillën tonë, kompania investoi në një Arizona 6170 XTS - një printer i gjithanshëm me rendiment të lartë që bëri të mundur që ata të rimerrnin kontrollin e procesit të tyre të punës duke i sjellë printimet e formatit të madh përsëri në zyrën e tyre.

Përfitimet

Duke dyfishuar kapacitetin e printimit të formatit të madh, Pulp Grafisk nuk mbështetet më në ofruesit e palëve të treta dhe mund të ofrojë letra të prera si dhe printime në rula në një kohë rekord. Përveç zvogëlimit të kostove shtesë dhe përmirësimit të cilësisë së printimit, zgjidhja jonë e lejoi po ashtu këtë kompani të eksplorojë mënyra të reja për të përmirësuar ofertat e saj për klientët.

By doubling its large format print capacity, Pulp Grafisk no longer relies on third-party providers.

Zbuloni se si mjetet tona të printimit brenda ju ndihmojnë të qëndroni përpara kthesës dhe përpara konkurrencës.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology

Colorado 1640

Si printeri i parë i prodhimit që përfshin teknologjinë unike UVgel të Canon, printeri Colorado ofron një produktivitet të pakrahasueshëm, me mirëmbajtje minimale dhe një cilësi të jashtëzakonshme të rezultateve në gamën më të gjerë të mundshme të materialeve multimediale.

Seria imagePROGRAF PRO

Printoni me cilësi mahnitëse me këtë gamë revolucionare të printerëve të formatit të gjerë me rendiment të lartë që siguron spektrin e jashtëzakonshëm të ngjyrave dhe saktësinë e nevojshme për ambiente të artit grafik me kërkesa të larta.
Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers
Versatile UV flatbed printers capable of handling a wide range of innovative applications

Arizona

Printerë të gjithanshëm me shtrat të sheshtë UV të aftë për të menaxhuar një gamë të gjerë të aplikimeve novatore, seria Arizona e vlerësuar me çmime siguron një cilësi printimi të jashtëzakonshme edhe me shpejtësi të larta.
Plotësoni çdo kërkesë të klientëve, duke investuar në mjete tona të printimit të afishimit për ambiente të brendshme.