Innovative technology that makes mail-outs stand out.

Printimi i postës së drejtpërdrejtë

Teknologji novatore që bën që dërgimi i postës të dallohet nga të tjerat.

Në botën e sotme me shumë kanale, konsumatorët e gjejnë veten të pushtuar nga marketingu, kështu që është e vështirë t'i jepni ndikimin e duhur postës tradicionale të printuar.

Konsumatorët reagojnë më mirë ndaj mesazheve të përcaktuara mirë, por prodhimi i postës së personalizuar me vëllime të ulëta mund të jetë i kushtueshëm.

Si përfiton biznesi juaj nga Printimi i postës së drejtpërdrejtë

Benefits Benefits

Përmirësoni marzhet tuaja

Plotësoni kërkesën duke e bërë më ekonomik printimin me vëllime të ulëta

Benefits Benefits

Bëjeni postën me objektive dhe më të saktë

Përmirësoni nivelet e reagimeve duke prodhuar posta më të personalizuara

Benefits Benefits

Dallohuni nga konkurrentët

Printoni postën e drejtpërdrejtë me ngjyra të plota dhe në materiale emocionuese

Benefits Benefits

Sillni risi për të fituar më shumë biznese

Ofroni shërbime të reja si fushatat e marketingut në media të ndryshme

Një epokë e re emocionuese për Printimin e postës së drejtpërdrejtë

MSP streamlined production by replacing the colour cut-sheet printers with a digital inkjet solution.
Hapi ynë drejt printimit dixhital me inkjet bën të mundur që të ofrojmë novacionet e kërkuara në tregjet tona sot.

Markus Stricker

Drejtori i Përgjithshëm, MSP

Sfida

Kompania MSP, një ofrues i shërbimeve të printimit me qendër në Gjermani, është e specializuar në promocionet për konsumatorin dhe marketingun e drejtpërdrejtë. Megjithëse procesi i saj i prodhimit me laser dhe offset ishte plotësisht i optimizuar, kompania kishte vështirësi për të konkurruar me produktet me letër të prerë me vëllime të ulëta si dhe ofertat e saj të printimeve dixhitale inkjet me ngjyra.

By cutting costs and improving productivity, MSP is once again a strong market player.
By cutting costs and improving productivity, MSP is once again a strong market player.

Zgjidhja

Duke bashkëpunuar ngushtë me Canon, kompania MSP modernizoi prodhimin duke i zëvendësuar printerët me ngjyra me letër të prerë me një zgjidhje dixhitale inkjet. Rendimenti u përmirësua po ashtu me zëvendësimin e një procesi të mëparshëm prodhimi me tre hapa me një fluks pune të vetëm dhe të integruar.

Përfitimet

Me zvogëlimin e kostove dhe përmirësimin e produktivitetit, kompania MSP është përsëri një aktor i fortë në treg. Falë printimit të të dhënave të ndryshme, kompania e ka zgjeruar portofolin e shërbimeve të saj dhe është shndërruar në një nga ofruesit kryesorë evropianë për produktet e postës së drejtpërdrejtë për kartat e kreditit.

Our step into digital inkjet enables us to deliver the innovation required in our markets today.

Zbuloni se si zgjidhjet tona novatore të Printimit të postës së drejtpërdrejtë ju ndihmojnë të fitoni klientë dhe të zhvilloni biznesin tuaj.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows.

PRISMA Suite

Një gamë revolucionare e zgjidhjeve të softuerëve që ju ndihmon të modernizoni dhe të automatizoni flukset e punës në çdo fazë të procesit të prodhimit të printimit.

ColorStream 6000 Chroma

Një presë tipografike inkjet me rrjetë dhe me përdorime të shumta që ofron një cilësi dhe elasticitet të jashtëzakonshëm, ColorStream 6000 Chroma është projektuar për printimin e shpejtë dhe të qëndrueshëm të postës, botimeve dhe aktiviteteve tregtare.
A highly versatile inkjet web press that offers both outstanding quality and flexibility.
An innovative, high volume colour inkjet sheet-fed press

VarioPrint i300

Një presë topografike inkjet me ngjyra dhe me fletë, novatore dhe me vëllime të larta, VarioPrint i300 ndërthur produktivitetin e lartë të teknologjisë inkjet me përdorimet e shumta të fletëve të prera dhe elasticitetin e materialeve multimediale.

ProStream 1000

Duke ndërthurur cilësinë e printimit offset me shpejtësinë dhe elasticitetin e një fluksi dixhital të punës, printerët e prodhimit ProStream mund të menaxhojnë po ashtu vëllime më të ulëta ose të ndërthurura të printimit, përmbajtje të personalizuara si dhe printime sipas kërkesës.
Combining the quality of offset print with the speed and versatility of a digital workflow
Eksploroni mënyra të reja për të fituar klientët me zgjidhjet tona të Printimit të postës së drejtpërdrejtë.