Never turn down another customer request by investing in flexible technology

Printim industrial
dhe funksional

Mos refuzoni më kërkesa të klientëve, investoni në teknologji fleksibël që ju mundësojnë të printoni mbi pothuajse gjithçka.

Klientët kërkojnë për forma me efikasitet kostoje, për t'i nxjerrë produktet e tyre në treg me shpejtësi, me synim kryesor personalizimin e tyre grafik.

Ruani konkurrueshmërinë duke ofruar prodhim ekonomik për tirazhe të ulëta, opsione të reja finicioni dhe printim në sipërfaqe nga më të ndryshmet.

Përfitimet e zgjidhjeve tona për printimin industrial dhe funksional

Benefits Benefits

Ulni kostot e prodhimit për tirazhe të ulëta

Përgjigjjuni kërkesës për printim ekonomik në tirazh të ulët në një dorë

Benefits Benefits

Lejoni liri maksimale disenjimi

Teknologjia dixhitale u jep klientëve mundësi të mëdha në disenjim

Benefits Benefits

Përmirësoni ofertat

Jepuni klientëve shërbime të reja dhe novatore

Benefits Benefits

Realizoni afate të shkurtra

Krijoni flukse pune me cikël të plotë dhe konfigurim minimal

Eksploroni një të ardhme me më shumë ngjyra

Screentec can now say ‘yes’ to any work and meet any deadline we promise
Tani mund t'i themi "po" çdo pune dhe të kapim çdo afat që premtojmë.

Darren James

Drejtori i përgjithshëm, Screentec

Sfida

Si prodhues dhe shtypshkronjë në Uells për produkte të markave si dhe të personalizuara, Screentec kërkonte t'i përgjigjej kërkesës në rritje për printime me porosi dhe në tirazh të ulët në gamë maksimale ngjyrash. Me kufizimet e pajisjeve të ofsetit, kompania kishte nevojë për një teknologji më të shpejtë, më fleksibël që do të ruante reputacionin e saj për qëndrueshmëri dhe cilësi.

Screentec can now say ‘yes’ to any work and meet any deadline we promise
Incredibly versatile digital flatbed printer that can print in vivid colour in limitless shades

Zgjidhja

Pas tri vitesh kërkimi, kompania vendosi që seria Arizona përbënte zgjidhjen ideale – një printer i shpejtë, i qëndrueshëm dhe tejet fleksibël, me formë të sheshtë, me teknologji dixhitale që mund të printojë me ngjyra të ndezura në nuanca të pakufizuara në pothuajse çdo material.

Përfitimet

Falë dy printerëve të saj Arizona, Screentec shtoi volumin e prodhimit me 40 për qind, pa humbur kurrë asnjë afat. Fleksibiliteti i teknologjisë së tyre të re i mundësoi kompanisë të hyjë në shitjet nga interneti dhe të ofrojë një gamë dikur të papërfytyrueshme produktesh dhe shërbimesh.

Thanks to its two Arizona flatbed printers, Screentec increased turnover by over 40 per cent

Çlironi fuqinë e printimit dixhital për të qëndruar në krye të një tregu konkurrues.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

Colorado 1640

Si printeri i parë i prodhimit që përfshin teknologjinë unike UVgel të Canon, printeri Colorado ofron një produktivitet të pakrahasueshëm, me mirëmbajtje minimale dhe një cilësi të jashtëzakonshme të rezultateve në gamën më të gjerë të mundshme të materialeve multimediale.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds

Arizona

Printerë të gjithanshëm me shtrat të sheshtë UV të aftë për të menaxhuar një gamë të gjerë të aplikimeve novatore në media elastike dhe të forta, seria Arizona e vlerësuar me çmime siguron një cilësi printimi të jashtëzakonshme edhe me shpejtësi të larta.

ProCut

Tavolina prerje të automatizuara dhe mjaft të sakta që ofrojnë mundësi të shumta dhe produktivitet të jashtëzakonshëm për aktivitetet e grafikave, seria ProCut është e pajisur me softuerë që e modernizojnë fluksin tuaj të punës nga përgatitja e shtypit deri në përfundim të tij.
Highly accurate, automated cutting tables that offer exceptional versatility and productivity for graphic applications
Modernizoni teknologjinë e printimit për të fituar më shumë punë dhe për të kursyer kohë e para.