State-of-the-art solutions for creating photo products faster, more economically and with unparalleled image quality.

Printim i fotove të prodhuara

Zgjidhje të teknologjisë së fundit për të krijuar produkte fotografike më shpejt, më ekonomikisht dhe me cilësi të pakrahasueshme figure.

Për ofruesit e shërbimeve të printimit që kërkojnë të zgjerojnë biznesin e tyre, tregu i artikujve cilësorë fotografikë paraqet shanse të reja dhe emocionuese.

Por, nëse nuk keni teknologjinë më të fundit të printimeve dixhitale, ose nëse përdorni procesin tradicional me halogjen argjendi, si mund të vazhdoni të ruani cilësinë e jashtëzakonshme të fotografisë profesionale duke ruajtur njëherësh dhe konkurrencën financiare?

Përfitimet e teknologjisë sonë dixhitale të printimit fotografik për prodhim

Benefits Benefits

Përmirësoni marzhet tuaja

Krijojini produktet cilësore më shpejt dhe më ekonomikisht

Benefits Benefits

Rrisni pjesëmarrjen në treg

Ofroni një gamë më të gjerë artikujsh fotografikë të cilësisë së lartë

Benefits Benefits

Përmirësoni qëndrueshmërinë

Kaloni në teknologji dixhitale për të evituar përdorimin e kimikateve të dëmshme të halogjenit të argjendit

Benefits Benefits

Plotësoni kërkesat komplekse të klientëve

Prodhoni printime me detaje të pakrahasueshme dhe saktësi të ngjyrave

Një kombinimi ideal i artit me teknologjinë

We need to ensure that we transfer our customers' passion, talent and art from the lens to the page.
Na duhet të garantojmë transferimin e pasionit, talentit dhe artit të klientëve tanë nga objektivi në fletë fizike.

Dario Righetto

Drejtuesi i marketingut ndërkombëtar, Graphistudio

Sfida

Një nga prodhuesit kryesorë italianë në printimet artistike dhe albumet e dasmave për fotografë profesionistë, Graphistudio, kërkonte të investonte në teknologjinë më të mirë të printimit dixhital. Përveç ndihmës për të krijuar produkte cilësore në çmime konkurruese, zgjidhja duhet të jepte dhe cilësinë e jashtëzakonshme të figurës së kërkuar nga klientët.

We need to ensure that we transfer our customers' passion, talent and art from the lens to the page.
Canon DreamLabo 5000, a highly versatile, high performance HD production printer that offers unprecedented dynamic range.

Zgjidhja

Ne i këshilluam kompanisë të investonte në një Canon DreamLabo 5000, një printer prodhimi HD, tepër fleksibël, i performancës së lartë, që ofron gamë të paprecedent dinamike, rezolucion tejet të lartë dhe ngjyra të ndezura.

Përfitimet

Graphistudio tani mund të krijojë printime me rezolucion të lartë, me cilësi printimi nga më të mirat e tregut, dhe me kosto të ulët. Përveç përshtypjes ndaj klientëve dhe rritjes së kërkesës për printime dixhitale, DreamLabo 5000 i dha efikasitet kostoje kompanisë në futjen e printimeve artistike në albumet e dasmave.

The DreamLabo 5000 made it cost-effective for the company to introduce fine art printing to wedding albums.

Fitoni më shumë punë duke ofruar mënyra më të qëndrueshme dhe me më shumë efikasitet kostoje për të krijuar artikuj cilësorë fotografikë.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

The revolutionary DreamLabo 5000 delivers the outstanding precision and colour of conventional silver halide technology.

DreamLabo 5000

Printeri i parë i prodhimit fotografik me bojë nga Canon, modeli revolucionar DreamLabo 5000 ofron precizion të jashtëzakonshëm dhe ngjyra teknologjie konvencionale me halogjen argjendi, por është më i shpejtë, më fleksibël dhe nuk përdor kimikate të dëmshme.
Zbuloni një mënyrë më të qëndrueshme me efikasitet kostoje për të krijuar produkte fotografike cilësore.