Strategic insight, tools and training for an evolving communications landscape

Komunikacioni sipas kërkesës

Trajnim, mjete dhe statistika strategjike për një fushë komunikacionesh gjithnjë në evoluim.

Si ofrues shërbimesh printimi në tregun e sotëm me lëvizshmëri të lartë, është thelbësore të ndiqni prirjet dhe novacionet e fundit për të gjetur rrugën më të mirë për biznesin tuaj.

Me këshillimin dhe mbështetjen e duhur, mund të zbuloni qasje dhe teknologji të reja emocionuese që ju ndihmojnë t'i përgjigjeni kërkesës së klientëve.

Përfitimet e komunikacionit tonë sipas kërkesës

Benefits Benefits

Zbuloni mënyra të reja pune

Këshillat dhe analizat e ekspertëve ju ndihmojnë në aspektin konkurrues

Benefits Benefits

Transformoni biznesin tuaj

Gjeni mënyra të reja për të zgjidhur sfidat financiare dhe për të arritur zhvillimin

Benefits Benefits

Përshtatjuni një tregu në ndryshim

Novacioni strategjik ju ndihmon t'u përgjigjeni prirjeve të reja në treg

Benefits Benefits

Përmirësoni rendimentin

Zhvilloni zgjidhje nga njëri skaj në tjetrin me mbështetje të vazhdueshme teknike

Një transformim dixhital

LO Digital can now offer high quality digital services, and have the vision to think more long-term
Tani mund të ofrojmë shërbime dixhitale të cilësisë së lartë, dhe kemi vizionin të të mendojmë më afatgjatë.

Lars Langbo

Drejtori i prodhimit, LO Digital

Sfida

Duke iu përgjigjur volumeve në rënie të printimeve dhe tkurrjes së fitimeve, kompania norvegjeze LO Media dëshironte të transformohej nga një printer komercial në firmë krejtësisht komunikacioni. Përveç prodhimit të komunikacioneve të personalizuara shumëkanalëshe, kompanisë i duhet të përmbushte nevojat e sigurisë së klientëve të saj kryesorë në sferën e politikës.

LO Digital can now offer high quality digital services, and have the vision to think more long-term
The solution

Zgjidhja

Ne zhvilluam një platformë komunikacioni multimedial duke kombinuar shërbimin e printimit nga interneti me paketën EFI DirectSmile Cross Media Suite. Si pjesë e kësaj pakete, kemi ngritur gjithashtu trajnimet dhe mbështetjen e vazhduar të biznesit të nevojshme për të çliruar potencialin e plotë të sistemit të ri.

Përfitimet

LO Media ka tani një qasje shumëkanalëshe për sa i përket komunikacioneve – duke zgjedhur mjetin që rezulton më efikas për secilin klient apo projekt. Ky model i ri e ka ndihmuar kompaninë të fitojë kontrata të reja afatgjata me mbi 100 000 euro në vit, ndërsa ka fuqizuar divizionin e printimeve.

The benefits

Zbuloni se si oferta jonë e komunikacioneve sipas kërkesës mund ta ndihmojnë biznesin tuaj të evoluojë.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows

Paketa PRISMA

Një gamë revolucionare e zgjidhjeve të softuerëve që ju ndihmon të modernizoni dhe të automatizoni flukset e punës në çdo fazë të procesit të prodhimit të printimit.

imagePRESS

Presa topografike dixhitale me ngjyra që ofrojnë rendiment të lartë dhe cilësi të jashtëzakonshme, seria imagePRESS përfshin një gamë të gjerë modelesh, për bizneset e të gjitha madhësive.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality
An innovative, high volume colour inkjet sheet-fed press

VarioPrint i300

Si presë novatore, volumi të lartë, me bojë, me fletë, VarioPrint i300 kombinon produktivitetin e lartë të teknologjisë me bojë me prakticitetin e fletëve të prera dhe fleksibilitetin e materialeve të përdorura.

imagePROGRAF

Printoni me cilësi mahnitëse me këtë gamë revolucionare të printerëve të formatit të gjerë me rendiment të lartë që siguron spektrin e jashtëzakonshëm të ngjyrave dhe saktësinë e nevojshme për ambiente të artit grafik me kërkesa të larta.
Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers
Transformoni biznesin për t'iu përgjigjur kërkesave të një tregu në evoluim.