State-of-the-art technology that ensures you create a masterpiece every time.

Printim fotografik dhe i arteve të bukura

Teknologji e fjalës së fundit që ju siguron krijimin e kryeveprave në çdo ekzekutim.

Në një treg ku cilësia është gjithçka, mënyra e vetme për të ruajtur kryesimin është të krijoni printime artistike me cilësi, ngjyra dhe saktësi të jashtëzakonshme.

Teknologjia jonë ju mundëson përmbushjen e kërkesave të klientëve duke dorëzuar me koherencë një cilësi të pakrahasueshme figure, teksa përmirëson produktivitetin dhe ruan kostot në nivele të ulëta.

Përfitimet e printimit fotografik dhe të arteve të bukura

Benefits Benefits

Dallohuni në treg

Rrisni ekskluzivitetin duke krijuar printime me cilësi të veçantë

Benefits Benefits

Fitoni më shumë punë

Ofroni shërbime të reja printimi cilësor dhe opsione finicioni

Benefits Benefits

Përmirësoni marzhet tuaja

Krijoni printime artistike të cilësisë së lartë me më shumë efikasitet

Benefits Benefits

Frymëzoni klientët me kërkesa të larta

Zhvilloni flukse pune me ngjyra të posaçme me kontroll të besueshëm cilësie

Përsosja e printimit të artit dixhital

The power to produce more high-quality work much faster.
Tani kam mundësinë të prodhoj më shpejt më shumë punë cilësore

Martin Parr,

Fotograf

Sfida

Fotografi botërisht i mirënjohur, Martin Parr, është një nga ata që besojnë me pasion në fuqinë e printimit – qoftë si shprehja e fundit e vizionit të tij artistik, ashtu edhe si një kanal fitimprurës të ardhurash. Për të përfituar më shumë kontroll mbi cilësinë, kostot dhe shpejtësinë e prodhimit të printimeve të punës së tij, Martin vendosi ta modernizojë teknologjinë e tij të printimit të brendshëm.

The power to produce more high-quality work much faster.
Canon imagePROGRAF large format printer delivers outstanding image quality even at high speeds

Zgjidhja

Pas një kërkimi të hollësishëm të tregut, Martin investoi një një printer formati të madh Canon imagePROGRAF, i cili jep cilësi të jashtëzakonshme figure edhe në shpejtësi të larta. Duke qenë se ai përdor aparat Canon 5DS-R, kjo eviton edhe problemet e riprodhimit që mund të shkaktohen nga konvertimi i figurave midis markave të ndryshme.

Përfitimet

Me dyfishimin e shpejtësisë së prodhimit , Martin mund të punojë tani në projekte të ndryshme njëherësh dhe të organizojë ekspozita të rastit në ku fotografon, retushon e printon foto në pak orë. Përveç rritjes së të ardhurave dhe uljes së kostove të nënkontraktimit, kalimi në teknologjinë dixhitale i lejon Martin të shpenzojë më shumë kohë në perfeksionimin e printimeve të tij.

Going digital allowed Martin to spend more time perfecting his prints.

Frymëzoni klientët dhe rrisni biznesin, duke investuar në teknologji që ripërcaktojnë kufijtë e cilësisë së printimeve dixhitale.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers

imagePROGRAF-PRO

Printoni me cilësi mahnitëse me këtë gamë të printerëve të formatit të gjerë me rendiment të lartë që siguron spektrin e jashtëzakonshëm të ngjyrave dhe saktësinë e nevojshme për ambiente të artit grafik me kërkesa të larta.

Arizona

Printerë të gjithanshëm me shtrat të sheshtë UV të aftë për të menaxhuar një gamë të gjerë të aplikimeve novatore në media elastike dhe të forta, seria Arizona e vlerësuar me çmime siguron një cilësi printimi të jashtëzakonshme edhe me shpejtësi të larta.
Versatile UV flatbed printers capable of handling a wide range of innovative applications
Zbuloni artin e suksesit duke investuar në veglat tonat revolucionare të printimit dixhital.