Discover a faster, more versatile way to create eye-catching posters and signage.

Printimi i posterëve
dhe për pikat e shitjes

Zbuloni një mënyrë më të shpejtë dhe më elastike
për të krijuar posterë dhe tabela tërheqëse.

Koha dhe kostoja e përfshirë në printimet analoge e bën të vështirë realizimin e afateve shumë të shkurtra ose ofrimin e çmimeve konkurruese për printime me vëllime të ulëta dhe me cilësi të lartë.

Disa teknologji printimi nuk u ofrojnë klientëve elasticitetin dhe kontrollin që u duhet kur printojnë materiale promocionale.

Përfitimet e printimit dixhital për posterët dhe pikat e shitjeve

Meet tight deadlines Meet tight deadlines

Realizoni afate të shkurtra

Kurseni kohë duke përdorur procese pune të shpejta dhe efikase

Shorten lead times Shorten lead times

Shkurtoni kohët e realizimit

Një proces dixhital me konfigurime minimale përmirëson produktivitetin

Respond to market demand Respond to market demand

Përgjigjuni kërkesës së tregut

Ofroni mundësitë maksimale për përshtatje dhe personalizim

Discover new revenue streams Discover new revenue streams

Zbuloni kanale të reja të të ardhurave

Investoni në teknologjinë që ju lejon të ofroni përdorime të reja

Evolucioni i printimit promocional

We can now accept any job because we know we can deliver it in time and at a good quality
Tani mund të pranojmë çdo punë pasi e dimë se mund ta dorëzojmë në kohë dhe me cilësi të mirë.

Tom Bongaerts

Drejtori Ekzekutiv, Impressa

Sfida

Kompania belge e shërbimeve të printimit Impressa ishte në kërkim të një zgjidhjeje dixhitale për ta ndihmuar atë të përmbushte kërkesat në rritje për porosi me vëllime të ulëta për materiale promocionale të personalizuara. Sidoqoftë, koha e përgatitjes dhe puna e nevojshme në procesin e saj të printimit offset e bënte të vështirë që të ofronte çmime konkurruese për printime me vëllime të ulëta dhe me cilësi të lartë.

We can now accept any job because we know we can deliver it in time and at a good quality
The ColorWave 700, a fast and highly versatile graphic arts printer.

Zgjidhja

Sipas udhëzimeve tona, kompania investoi për Océ ColorWave 700, një printer i shpejtë dhe vërtet i gjithanshëm i arteve grafike që realizon printime me cilësi të lartë, të thata në çast dhe kundër ujit në materiale multimediale pa veshje, të trasha si dhe të personalizuara.

Përfitimet

Kohët më të shkurtra të realizimit, proceset e punës pa ndërprerje dhe aftësia për të printuar në grupe të sistemuara e zvogëlon kohën e dorëzimit me 2 deri në 3 ditë, duke bërë të mundur që kompania të marrë 15-20% më shumë punë. Kompania mund të tërhiqte po ashtu klientë të rinj duke ofruar posterë dhe materiale të pikave të shitjeve plotësisht të personalizuara dhe me çmime konkurruese.

Shorter turnaround times, streamlined workflows and the ability to print in collated sets cut delivery times.

Zbuloni se si teknologjia e printimit të posterëve dhe materialeve të pikave të shitjes mund ta ndihmojë biznesin tuaj të zhvillohet.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers.

Seria imagePROGRAF PRO

Printoni me cilësi mahnitëse me këtë gamë revolucionare të printerëve të formatit të gjerë me rendiment të lartë që siguron spektrin e jashtëzakonshëm të ngjyrave dhe saktësinë e nevojshme për ambiente të artit grafik me kërkesa të larta.

Seria Colorado

Falë teknologjisë unike UVgel të Canon, Colorado ofron produktivitet të pakrahasueshëm, me mirëmbajtje minimale dhe cilësi të jashtëzakonshme printimi në gamën më të gjerë të mundshme të materialeve. Ideal për printime produktive për pikat e shitjes dhe afishe. Tani me dhe pa shkëlqim në një printim.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology, the Colorado delivers unprecedented productivity.
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.

Seria Arizona

Printerë të gjithanshëm me shtrat të sheshtë UV të aftë për të menaxhuar një gamë të gjerë të aplikimeve novatore në media elastike dhe të forta, seria Arizona e vlerësuar me çmime siguron një cilësi printimi të jashtëzakonshme edhe me shpejtësi të larta.
Fitoni më shumë biznese ndërkohë që zvogëloni kostot, me mjetet tona të printimit të posterëve dhe materialeve të pikave të shitjes.