Canon Camera

Aplikacioni Canon PRINT Business

Printoni, skanoni dhe dërgoni dokumente në renë kompjuterike nga celulari apo tableta juaj në çfarëdo kohe, duke minimizuar pikat e prekjes, me aplikacionin falas për pajisje portative nga Canon.

Aplikacioni Canon PRINT Business

Produktivitet dhe efikasitet me prekjen e një butoni

Krijoni një ambient të sigurt dhe rrisni efikasitetin për punë fleksibël në zyrat hibride. Aplikacioni Canon PRINT Business ju mundëson printimin, skanimin, ruajtjen dhe dërgimin e dokumenteve kudo që të jeni, pa cenuar produktivitetin.

Punë më inteligjente

Punoni me efikasitet pa ndërruar kompjuter. Menaxhojini dokumentet drejtpërdrejt nga celulari apo tableta juaj.

Procesim dokumentesh kudo që të ndodheni

Ruani produktivitetin duke printuar, skanuar, ruajtur e dërguar dokumente nga kudo që të ndodheni, përmes lidhjes me Wi-Fi.

Funksione të plota

Funksioni Remote Operation riprodhon Home UI të pajisjes në modele të zgjedhura nga katalogu ynë në celularin apo tabletën tuaj. Menaxhoni, ndryshoni dhe personalizoni detyrat e printimit për efikasitet maksimal.

Ruajini skedarët në mënyrë të sigurt në renë kompjuterike

Punoni në mënyrë të njësuar me aplikacionet për pajisje portative të Google Drive, Dropbox dhe iCloud për të hapur, ruajtur dhe bashkëpunuar me dokumente drejtpërdrejt në renë kompjuterike.

Printim dhe skanim pa prekje

Specifikoni cilësimet dhe procesojini punët nga celulari apo tableta juaj për të shmangur kontaktin fizik me pultet e pajisjeve të përbashkëta.

Shkarkoni përmbajtjen

Shkarkoni aplikacionin Canon PRINT Business falas nga dyqani Apple App ose dyqani Google Play.

JU DUHET NDIHMË?

Gjeni pajisjet e pajtueshme dhe produktet për të evoluar rezultatet e biznesit tuaj

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet
Mësoni më shumë

Eksploroni më tej

JU DUHET NDIHMË?

Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet