canon pro products starscape

Një seri yjesh

Gama e produkteve tona ka çdo gjë që ju duhet, si dhe çdo gjë që dëshironi.

Kamerat

Teknologjia e nivelit më të lartë për fotografinë e përsosur.

Cameras
Video cameras

Lentet

Eksploroni një botë të tërë këndvështrimesh të ndryshme.

Lenses

Blicet

Blicet që ju duhen për fotografitë që dëshironi.

Flashes

Printerët

Për fotografitë që ia vlejnë për korniza.

Printers

Ekranet profesionale

Ekrane ëndrrash për rezultate të përsosura në pikselë.

Pro displays

Projektorët

Mos shfaqni një prezantim. Bëni një shfaqje.

Projectors

Produkte të tjera

Ka edhe shumë të tjera për të eksploruar me Canon.

More to explore with Canon
Life in low light

Të spikatura

Jeta nën dritën e dobët

Fotogazetari i mirënjohur i Magnum dhe Ambasadori i Canon, Paolo Pellegrin, flet mbi eksperiencat e tij me EOS 5D Mark IV për herë të parë dhe se si krahasohet ajo me kamerat e mëparshme DSLR në serinë EOS 5D.

Lexoni më shumë