Canon Business Scanners

Skanerët

Eksploroni gamën tonë të zgjidhjeve dixhitale, të ruajtjes dhe të skanimit.

 
Flatbed scanners

Skanerët me shtrat të sheshtë

Modernizoni menaxhimin e imazheve dhe skanoni me lehtësi dokumente të bukura me rezolucion të lartë.

Shiko gamën

Flatbed scanners
DR-C225

Skanerët e dokumenteve

Eliminoni letrat me skanerët tanë të fuqishëm imageFORMULA. Ruani dhe skanoni dokumentet me shpejtësi dhe efikasitet.

Shiko gamën

Document scanners
Canon large format printer colourtrac

Skanerët e formateve të mëdha

Gama jonë e skanerëve të formatit të madh të Canon ofron më shumë produktivitet dhe rezultate me pamje profesionale.

Shiko gamën

Canon large format printers 36 Xpress lifestyle
Canon scanner selector CanoScan 9000F

Keni nevojë për ndihmë në zgjedhjen e një skaneri?

Përdorni përzgjedhësin e skanerit për të gjetur skanerin e përsosur për ju.

GJENI SKANERIN TIM

  • Canon
  • ...
  • Skanerët për shtëpi dhe zyrë