Skanerët

Skanerë prodhimi

Skanerë prodhimi, inteligjentë dhe robustë, për punë me kërkesa dhe volume të mëdha

Canon scanner

Funksioni i zgjedhjes së skanerit nga Canon

Ju duhet ndihmë në zgjedhjen e një skaneri?

Përdorni zgjedhësin e skanerit për të gjetur modelin e përsosur për ju dhe biznesin tuaj.

Produkte dhe shërbime përkatëse

Network scanner

Skanerë rrjeti

Lidhuni me lehtësi me rrjetin - pa nevojën e kompjuterit apo softuerit

A3 scanner

Skanerët A3

Një gamë elastike skanerësh A3 të shpejtësisë së lartë me njësi vetushqimi dokumentesh (ADF)

Canon accessories

Aksesorë

Krijuar për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga skaneri juaj Canon

Flatbed scanner

Skanerë me shtrat të sheshtë

Skanerë të njësuar që thjeshtojnë regjistrimin e figurave dhe të dokumenteve

Fleet management

Menaxhim flote

Kontrolloni skanerët e rrjetit dhe me USB nëpërmjet Canon iWMC

Discontinued products

Produktet e ndërprera

Gjeni informacion dhe mbështetje për produktet e ndërprera

Blini skanerët tanë produktivë, komercialë, të performancës së lartë

GJENI NJË SHITËS PARTNER