imageFORMULA DR-G2110

Skaner i shpejtë A3 me mundësi regjistrimi deri në 240 imazhe në minutë. Me kapacitet rrjeti dhe vetëmbushëse 500 fletësh

Kërkoni informacione

 imageFORMULA DR-G2110

Skaner prodhimi A3 i shpejtë dhe i qëndrueshëm

I optimizuar për klientët që kërkojnë produktivitet të shkëlqyer me shpejtësi të lartë, cilësi superiore imazhi dhe rendiment të qëndrueshëm të furnizimit, ky skaner A3 është i fuqishëm, i thjeshtë në përdorim dhe funksionon në heshtje

Download Datasheet

Produktiviteti

Skaneri ultraefikas realizon deri në 240 imazhe në minutë

Cilësia e imazhit

Mjetet e përparuara të përpunimit të imazhit sigurojnë vazhdimisht imazhe të pastra, të qarta dhe me cilësi të lartë

Të besueshëm

Rule robuste, rezistente për mbushje dhe bartje të letrës - realizojnë deri në 50 000 skanime në ditë

Productivity-Image quality-Reliable

Specifikimet e produktit

Skaneri ultra i shpejtë

Deri në 240 imazhe në minutë

Shumë efikas

50 000 skanime në ditë

I qëndrueshëm

Dizajn i fortë

Lidhshmëria e rrjetit

lidhet drejtpërdrejt me rrjetin nëpërmjet një lidhjeje LAN me tela.

Regjistrim me prekje

Prekje e fuqishme me përdorimin me lehtësi

Lidhje dhe integrim me lehtësi

Softuerët drejtues ISIS/TWAIN/WIA dhe KOFAX VRS bëjnë të mundur integrimin në aplikime të ndryshme të skanimit

Furnizimi i besueshëm dhe i gjithanshëm

Skanoni dokumente të përziera me faqet që futen në mënyrë të sigurt në skaner

Efikas në energji

Konsumon pak energji gjatë skanimit

Cilësi superiore e imazhit

Përpunimi i përmirësuar i imazhit me Caktimin e pragut aktiv

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Produktet e gamës përkatëse

Dëshironi të dini më shumë për skanerin e prodhimit Canon DR-G2110?

FLISNI ME EKIPIN TONË

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË