imageFORMULA DR-G2090

Skaner i shpejtë A3 me mundësi regjistrimi deri në 200 imazhe në minutë. Vetëmbushëse me 300 fletë

Kërkoni informacione

Intro Image

Modeli ultra i shpejtë e sjell skanimin e prodhimit A3 në një nivel tjetër

I optimizuar për klientët që kërkojnë produktivitet të shkëlqyer me shpejtësi të lartë, cilësi superiore imazhi dhe rendiment të qëndrueshëm të furnizimit, ky skaner A3 është i fuqishëm, i thjeshtë në përdorim dhe funksionon në heshtje

Download Datasheet

Produktiviteti

Skaneri ultraefikas realizon deri në 200 imazhe në minutë

Cilësia e imazhit

Mjetet e përparuara të përpunimit të imazhit sigurojnë vazhdimisht imazhe të pastra, të qarta dhe me cilësi të lartë

Besueshmëri

Rula të fuqishëm dhe të qëndrueshëm të furnizimit të letrës dhe të transportit - sigurojnë deri në 30 000 skanime në ditë

Productivity-Image quality-Reliability

Specifikimet e produktit

Skaneri ultra i shpejtë

Deri në 200 imazhe në minutë

Shumë efikas

30 000 skanime në ditë

I qëndrueshëm

Dizajn i fortë

Cilësi superiore e imazhit

Përpunimi i përmirësuar i imazhit me Caktimin e pragut aktiv

CaptureOnTouch Pro

Mjete të fuqishme për përdorim me lehtësi

Furnizimi i besueshëm dhe i gjithanshëm

Skanoni dokumente të përziera, me faqet që futen në mënyrë të sigurt në skaner

Efikas në energji

Konsumon pak energji gjatë skanimit

Lidhje dhe integrim me lehtësi

Softuerët drejtues ISIS/TWAIN/WIA dhe Kofax VRS bëjnë të mundur integrimin në aplikime të ndryshme të skanimit

Shikoni specifikimet e plota

line-beauty

Produktet e gamës përkatëse

Dëshironi të dini më shumë për skanerin e prodhimit Canon DR-G2090?

FLISNI ME EKIPIN TONË

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË