imageFORMULA DR-G2140

Skaner i shpejtë A3 me mundësi regjistrimi deri në 290 imazhe në minutë. Me kapacitet rrjeti dhe vetëmbushëse 500 fletësh

Kërkoni informacione

imageFORMULA DR-G2140

Modeli ultra i shpejtë e sjell skanimin e prodhimit në një nivel tjetër

I optimizuar për klientët që kërkojnë produktivitet të shkëlqyer me shpejtësi të lartë, cilësi superiore imazhi dhe rendiment të qëndrueshëm të furnizimit, ky skaner A3 është krijuar për të shkëlqyer në mjedise me kërkesa të larta

Download Datasheet

Produktiviteti

Skaneri ultraefikas realizon deri në 290 imazhe në minutë

Besueshmëri

Rulat e fuqishëm dhe të qëndrueshëm të furnizimit të letrës dhe të transportit mund të sigurojnë deri në 70 000 skanime në ditë

Cilësia e imazhit

Mjetet e përparuara të përpunimit të imazhit sigurojnë vazhdimisht imazhe të pastra, të qarta dhe me cilësi të lartë

Productivity-Image quality-Reliability

Specifikimet e produktit

Skaneri ultra i shpejtë

Deri në 290 imazhe në minutë

Shumë efikas

70 000 skanime në ditë

I qëndrueshëm

Dizajn i fortë

Lidhshmëria e rrjetit

lidhet drejtpërdrejt me rrjetin nëpërmjet një lidhjeje LAN me tela.

Cilësi superiore e imazhit

Përpunimi i përmirësuar i imazhit me Caktimin e pragut aktiv

Regjistrim me prekje

Prekje e fuqishme me përdorimin me lehtësi

Furnizimi i besueshëm dhe i gjithanshëm

Skanoni dokumente të përziera me faqet që futen në mënyrë të sigurt në skaner

Lidhje dhe integrim me lehtësi

Softuerët drejtues ISIS/TWAIN/WIA dhe KOFAX VRS bëjnë të mundur integrimin në aplikime të ndryshme të skanimit

Efikas në energji

Konsumon pak energji gjatë skanimit

Shikoni specifikimet e plota

line-beauty

Produktet e gamës përkatëse

Dëshironi të dini më shumë për skanerin e prodhimit Canon DR-G2140?

FLISNI ME EKIPIN TONË

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË