Skanerët

Skanerët e dokumenteve

Zbuloni nivele të reja shpejtësi, efikasiteti dhe cilësie me
skanerët tanë të dokumenteve

Ju duhet ndihmë në zgjedhjen e një skaneri?

Gjetja e skanerit

Canon scanner

Funksioni i zgjedhjes së skanerit nga Canon

Ju duhet ndihmë në zgjedhjen e një skaneri?

Përdorni zgjedhësin e skanerit për të gjetur modelin e përsosur për ju dhe biznesin tuaj.

Dims Sustainability Thumbnail

PRODHIM I PËRGJEGJSHËM PËR imageFORMULA

Shikoni videon

Produkte dhe shërbime përkatëse

Network scanner

Skanerë rrjeti

Lidhuni me lehtësi me rrjetin - pa nevojën e kompjuterit apo softuerit

 A3 scanner

Skanerët A3

Një gamë elastike skanerësh A3 të shpejtësisë së lartë me njësi vetushqimi dokumentesh (ADF)

 Fleet management

Softueri CaptureOnTouch

Një softuer intuitiv dhe i besueshëm i përdorur me skanerët imageFORMULA

Canon accessories

Aksesorë

Krijuar për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga skaneri juaj Canon

Flatbed scanner

Skanerë me shtrat të sheshtë

Skanerë të njësuar që thjeshtojnë regjistrimin e figurave dhe të dokumenteve

Cheque scanner

Skanerë çeqesh

Skanim i besueshëm çeqesh në banak, ideal për veprime bankare

inFORMULA product

Mbështetja & Shkarkimet

Shkarkoni drejtues, softuerë dhe manuale ose merrni ndihmë për produktin tuaj imageFORMULA

Kërkoni të blini një skaner dokumentesh nga Canon?

Kërkoni informacione