Canon Desktop Scanners

Skanerë rrjeti

Thjesht lidhuni me një rrjet - nuk ka nevojë për kompjuter ose softuer.

 

imageFORMULA ScanFront 400

Skaner tavoline rrejti që ofron skanim të shpejtë, të lehtë dhe të besueshëm të madhësive dhe llojeve të ndryshme të dokumenteve. Ekrani i tij i madh me prekje e bën të lehtë të ruani skedat në vendet e rrjetit, email, FTP, USB printer ose faks.

imageFORMULA ScanFront 400

imageFORMULA ScanFront 400

Skaner i vetëm rrjeti super i shpejtë i cili është i fuqishëm dhe i lehtë në përdorim.

imageFORMULA ScanFront 400