imageFORMULA CR-150N

Skanoni deri në 150 çeqe në minutë me këtë pajisje kompakte që përfshin lidhjen e rrjetit LAN, stampuesin e integruar dhe folenë e skanimit të kartave.

Kërkoni informacione

CR-150N

Skanimi i çeqeve para klientit

Skaneri i çeqeve dhe kuponëve që është i përsosur për mjediset bankare dhe të shitjes me pakicë. Me një madhësi të vogël, i shkëlqyer për hapësira të ngushta, ai mund të përpunojë 150 çeqe në minutë - 12 000 në ditë - dhe të kryejë skanime me ngjyra për kartat e identitetit dhe ato bankare.

Shikoni specifikimet e plota

CR-150 FSL

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Skanimi me shpejtësi të lartë me 150 çeqe në minutë

icon

Furnizuesi i madh i dokumenteve

icon

Skanimi i kartave të identitetit dhe kartave bankare

icon

Numri maksimal i skanimeve në ditë

icon

Skanim dyanësh

icon

Zbulimi ultrasonik me furnizim të dyfishtë

icon

Printimi i miratimeve gjatë skanimit me stampuesin e integruar

icon

Qendra USB për më shumë elasticitet

Shikoni specifikimet e plota

CR-150
CR 150N WITB

Çfarë ka në kuti

Skaner për çeqet CR-150

Kablloja USB

Adaptori AC

Kablloja elektrike

Mbrojtësja e kartës

Disku i konfigurimit

Udhëzime për konfigurimin

Aksesorë