imageFORMULA CR-150N
Specifikimet

Veçoritë kryesore

icon

Skanimi me shpejtësi të lartë me 150 çeqe në minutë

icon

Furnizuesi i madh i dokumenteve

icon

Skanimi i kartave të identitetit dhe kartave bankare

icon

Numri maksimal i skanimeve në ditë

icon

Skanim dyanësh

icon

Zbulimi ultrasonik me furnizim të dyfishtë

icon

Printimi i miratimeve gjatë skanimit me stampuesin e integruar

icon

Qendra USB për më shumë elasticitet

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Informacione të përgjithshme

Modele

CR-120 CR-120 UV (me sensorë UV) CR-150 CR-150N

Tipi

Një skaner kompakt për çeqe me një furnizues ADF dhe stampues

Ndërfaqja

USB 2.0 me shpejtësi të lartë
Vetëm CR-150N: RJ-45 (10Base-T/100Base-TX/1000Base-T)

Porta USB

Seria CR-120: 2xUSB 2
CR-150: 2xUSB 2
CR-150N: 1xUSB 2, 1xLAN

Cikli ditor i punës

12 000 skanime/ditë

Përmasat (Gj x Th x L)

170 x 239 x 204 mm

Pesha

Rreth 3,5 kg

Skanim i elementeve

CMOS CIS

Burimi i dritës

CR-120 dhe CR-150 - RGB LED
CR-120 UV - RGB LED dhe UV LED

Specifikime të skanimit

Ana e skanimit

Në një anë / në dy anë

Shpejtësia e skan.

CR-120: 120 çeqe/min, CR-120 UV: 120 çeqe/min (modaliteti i skanimit UV), CR-150(N) 150 çeqe/min

Scanning resolution

Çek (bardhezi/shkalla gri)
Skanimi: 200dpi, 300dpi
Dalja: 100dpi,120 dpi, 150dpi, 200dpi, 240dpi, 300dpi
Karta (me ngjyra)
Skanimi: 600dpi
Dalja: 600dpi

Modalitetet e skanimit

Bardhezi, filtrimi i tekstit të imët, përhapja e gabimeve, shkalla gri e nivelit 256, shkalla gri i nivelit 16, me ngjyra 24 bitë (vetëm karta)

Supported image processing functions

Zbulimi automatik i madhësisë së faqes, përmirësimi/largimi i ngjyrave, filtrimi i tekstit të imët, stampuesi, heqja e bordurës, theksimi i anëve, shtesa, IQA, rregullimi i kontrastit, MOCR/MICR, drejtimi i imazhit, korrigjimi i shmangies së ngjyrave, OCR, kompensimi i hijeve, parametri i zonës së skanimit, me shumë kanale

MICR/OCR

MICR : E13B, CMC7
OCR : E13B, OCR-A, OCR-B, shkruesi i çeqeve, karaktere universale

SPECIFIKIMET E DOKUMENTIT

Document feeding

Automatike / pa ndarje

Madhësinë e dokumentiert

Gjerësia: 60 - 108 mm
Gjatësia: 90 - 245 mm
Modaliteti i dokumenteve të gjata: 2 m

Document thickness and weight

0,08 - 0,20 mm
64 - 157 g/m2

Feeding capacity

150 fletë ose stivë 15 mm

Kapaciteti i daljes

200 fletë

Programi kompjuterik

OS Support

Microsoft Windows 7 x32 & x64 Edition (SP1 ose i mëvonshëm)
Microsoft Windows 8.1 x32 & x64 Edition
Microsoft Windows 10 x32 & x64 Edition
Microsoft Windows Server 2008R2
Microsoft Windows Server 2012R2
Microsoft Windows Server 2016

Drivers and applications

ISIS / TWAIN
Canon Scanning Utility
Ranger Driver
imageFORMULA Utility ose WEB Menu - (WEB Menu e disponueshme vetëm kur skaneri është i lidhur me një kabllo të rrjetit LAN)

SDK

CR Software Development Kit (CR-SDK)
www.canon-europe.com/bsdp

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Kërkesat për energjinë

AC 220 - 240V (50/60 Hz)

Konsumi i energjisë

Skanimi: 23 W ose më pak
Modaliteti i gjumit: 2,1W ose më pak
*CR-150N: 2,2 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 - 32,5 °C
Lagështia: 20 - 80 % RH

Standardet mjedisore

RoHS

Accessories and consumables

Aksesorët

Lexuesi magnetik me rrëshqitje

Pjesët e konsumueshme

Kompleti i ruleve të qarkullimit
Depozitë për hedhjen e bojës
Kutia e bojës (PG-445, PG-445XL, PG-545 ose PG-545XL)

Specifikimet janë subjekt për tu ndryshuar pa paralajmërim.

Kutia e bojës nuk është e përfshirë me skanerin.