ScanFront 400

Skaner i fuqishëm rrjeti me shpejtësi të lartë ideal për skanim të përbashkët ose të decentralizuar.

Kërkoni informacione

SF400_hero
Stella_video

Skaneri super i shpejtë që mendon si ju

ScanFront 400 është një skaner rrjeti tavoline i vetëm që ofron skanim të shpejtë, të lehtë dhe të besueshëm të dokumenteve të madhësive dhe llojeve të ndryshme direkt në punën e biznesit tuaj në vetëm disa klikime - nuk ka nevojë për kompjuter ose softuer.

ScanFront400
No PC required

Nuk ka nevojë për kompjuter

Një ekran me prekje TFT 10.1” (25.7 cm) TFT siguron një ndërfaqe të thjeshtë për të gjitha punët e skanimit me butona të caktuar pune për konfigurime dhe destinacione të shpeshta.

Touchscreen

Ekran me prekje

Ekran TFT me ngjyra me prekje 25.7cm (10.1”)

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Standalone

I vetëm

Skanimi inteligjent në rrjet

Duplex

Nga të dyja anët

Skanim dyanësh

Scan-to-folder

Rrjeti

Skanim për në dosje

Scan-to-FTP

FTP

Skanim për në FTP

Scan-to-email

Email

Skano për në email

Scan-to-USB

USB

Skanim në memorien USB

Scan-to-Printer

Printer

Skano në printer rrjeti

Fax

Faks

Skanimi në faks

Shikoni specifikimet e plota

ScanFront_400

ScanFront Administration Tool

Softueri i mjetit të administrimit ju lejon që të menaxhoni shumë skanerë ScanFront në të njëjtën kohë. Mund të kontrolloni statusin aktual të skanerëve ScanFront në rrjet, të konfiguroni parametrat, të menaxhoni përdoruesit, të krijoni kopje rezervë si dhe të riktheni të dhënat e konfigurimit.

ScanFront-Network-Tool

Përputhshmëria e uniFLOW

Përfitoni nga mbështetja e uniFLOW për skanerin ScanFront të dokumenteve në rrjet nga Canon për të përmirësuar fluksin e punës të regjistrimit të skanimeve dhe shijoni rritjen e vlerave nga flota e pajisjeve të Canon. Me një model kompakt dhe një furnzues jashtëzakonisht të qëndrueshëm të dokumenteve, skaneri ScanFront mund të vendoset aty ku duhet më shumë për të regjistruar një gamë të gjerë të dokumenteve me më shumë efikasitet.

Zbuloni skanimin me uniFLOW

uniFLOW

Paketa e zhvilluesit të softuerëve

Ofrohen dy lloje SDKs për skanerin e rrjetit "ScanFront 400", që lejojnë personalizimit dhe integrimin me zgjidhje të palëve të treta.

Për më shumë informacion, regjistrohuni te "Canon Developer Programme" për të hapur një larmi informacioni teknike dhe burimesh mbështetëse.

Image
whats-in-the-box

Çfarë ka në kuti

Canon imageFORMULA ScanFront 400

Tabakaja e furnizimit

Udhëzime për konfigurimin

Adaptori AC

Kabëll energjie

Disku i parametrizimit

Aksesorët