ScanFront 400
Specifikimet

Tiparet kryesorë

icon

Maks. faqe/min

Shpejtësia e skanimit A4

icon

ADF

Futës automatik i dokumentit

icon

Skanime / ditë

Deri në 6,000 fletë në ditë

icon

Ethernet

Skanimi inteligjent në rrjet

icon

Ekran me prekje

Ekran me prekje 10.1”

icon

Nga të dyja anët

Skanim dyanësh

icon

Folder

Skanim për në dosje

icon

Rrjet FTP

Skanim për në FTP

icon

Email

Skano për në email

icon

USB

Skanim në memorien USB

icon

Printer

Skanimi në printer

icon

Faks

Skanimi në faks

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

TE DHENA TE PERGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Tipi

Skaner dokumentesh rrjeti ADF

Njësia e sensorit të skanimit

CMOS CIS 1 Line Sensor (x2)

Rezolucioni optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

Ana e skanimit

Njëanëshe/dyanëshe

Ndërfaqja

LAN: 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T (konektor RJ-45)
3x USB 2.0 (për memorie USB, tastierë, maus, etj.)

Paneli i përdorimit

10.1" (Ekran me prekje TFT-LCD (WSGVA 1024 x 600)

Ndarja e letrës

Ruli i frenimit

Cikli ditor i punës

Afro 6000 skanime / ditë

Specifikime të skanimit

Shpejtësia në bardhë e zi

45 fq/min / 90 ipm

Shpejtësia me ngjyra

45 fq/min / 90 ipm

Scanning resolution

100 x 100dpi / 150 x 150dpi / 200 x 200dpi /
300 x 300dpi / 400 x 400dpi / 600 x 600dpi

Modalitetet e skanimit

Bardhë e zi, Difuzion gabimesh, Përforcim teksti, Shkallë gri 256 nivele, Ngjyra 24-bit, Dallim automatik i ngjyrave

Veçoritë e skanimit

Zbulim ultrasonik i furnizimit dysh, Riprovim / rilëshim i furnizimit dysh, Pjerrësi, Metodë folio, Skanim i dokumenteve të gjata, Tejkalim i faqes bosh, Orientim automatik i dokumentit, Lëmim i sfondit, Reduktim i depërtimit, Heqje e hijes, Rrëzim / përforcim i ngjyrave

Dalja e skedarit

TIFF, JPEG, PNG, PDF, PDF/A

File naming

Emri i llojit të skedarit
Emri automatik i skedarit
Emri i personalizuar i skedarit

Index files (metadata) output

XML, CSV

Metadata information

Vargu, emri i përdoruesit, të dhënat, ora, emri i pajisjes, emri i skedarit, madhësia e skedarit, numri i faqeve, shtegu i destinacionit

SPECIFIKIMET E DOKUMENTIT

Letër

Gjerësia: 50 - 216mm
Gjatësia: 54 - 356mm (3,048mm në metodën e dokumenteve të gjata)
Trashësia (Ndarja ON): 27 - 209 g/m² (0.04 - 0.25mm)
Trashësia (Ndarja OFF): 27 - 255 g/m² (0.04 - 0.30mm)

Kartëvizitë

Përmasat: 50×85 mm
Trashësia: deri në 380g/m² (0.35mm)

Kartë

Madhësia: 54 x 86 mm (Standard ISO)
Trashësia: 1,4 mm
Vetëm mbushje horizontale, maks. 10 karta ose 1 me reliev

Pasaportë

Përdorni fletë opsionale mbajtëse pasaporte
Trashësia: deri në 6mm (përfshirë një fletë mbajtëse)

Kapaciteti i fletëmbajtësit

85 fletë (A4, 80 g/m²)

VEÇORITË E RRJETIT

Destinacionet e skanimit

Skanim në Folder të ndarë
Skanim në Email
Skanimi në FTP
Skanim në FAKS (përmes shërbimit të faksit me internet)
Skanim në printer (printim FTP)
Skanim për në memorie USB

Protokollët

TCP/IP (IPv4), DNS, DHCP, SMB, NTP, HTTP, FTP, SFTP, Dërgim i sigurt (FTPS dhe SMTPS), WebDAV, LDAPS

Adresa IP

I marrë automatikisht (mbështetje DHCP) ose fiks

Mbështetja e direktorisë

Direktori aktive (autentifikim NTLM)
OpenLDAP (autentifikim i thjeshtë)

Programi kompjuterik

Vegla softuerike

ScanFront Administration Tool
ScanFront 400 Web Application SDK1
ScanFront 400 Embedded SDK1

Karakteristikat fizike

Dimensionet (GjxLxTh)

Sirtarët e mbyllur: 305 × 282 × 230 mm
Sirtarët e hapur: 305 × 629 × 366 mm

Pesha

Afro 4,5 kg

Kërkesat për energjinë

AC100-240V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Skanim: 40 W e poshtë
Modaliteti pasiv: 2,0 W e poshtë
Kur është i fikur: 0,5 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 - 32.5°C Lagështia: 20 - 80% RH

Standardet mjedisore

RoHS

Opsione të tjera

Pjesët e konsumueshme

Exchange Roller Kit (rul furnizimi dhe rul shtyrjeje), Fletë mbajtëse (Pasaportë), Fletë mbajtëse (A4)

Aksesorët

Çantë transporti

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Objekt i ndryshimeve pa njoftim paraprak.