CaptureOnTouch Pro

Skanoni dhe organizoni me efikasitet grupe dokumentesh me softuerin produktiv dhe të përshtatshëm për përdoruesin që ofron një përpunim profesional për imazhet.

Kërkoni informacione

CaptureOnTouchPro

Softueri i skanimit i shpejtë, i qëndrueshëm dhe intuitiv nga Canon.

Administroni me mjeshtëri detyrat e skanimit të dokumenteve me softuerin CaptureOnTouch Pro dhe skanerin e përputhshëm imageFORMULA. Përdorimi i drejtpërdrejtë, opsionet inteligjente të ndarjes në grupe dhe integrimi me lehtësi bëjnë që flukset e punës për dokumentet tuaja të jenë të shpejta dhe të mirorganizuara.

Shikoni specifikimet e plota

CaptureOnTouchPro

Shikoni të gjitha veçoritë

Lidhja e pasur në renë kompjuterike

Dërgoni dokumentet e skanuara në një gamë të zgjeruar të shërbimeve të aktivizuara për renë kompjuterike, duke përfshirë Evernote, SharePoint, Google Drive, SugarSync, OneDrive dhe Dropbox.

CaptureOnTouchPro

Produktet përkatëse