imageFORMULA DR-G2110
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e produktit

Tipi

Skaner me furnizim fletësh A3 për tryeza

Njësia e sensorit të skanimit

CIS

Rezolucioni optik

600dpi

Burimi i dritës

LED RGB

Ana e skanimit

Në një anë, në dy anë, kapërceni faqet boshe

Ndërfaqja

USB 3.1/ LAN me tela

Përmasat (Gj x Th x L)

Sirtari i mbyllur: 480 (Gje) x 569 (The) x 315 (La) mm
Sirtari i hapur: 480 (Gje) x 723 (The) x 390 (La) mm

Pesha

Afro 25,0 kg

Kërkesat për energjinë

AC 220-240V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Skanimi: 66,5 W
Modaliteti i gjumit: 3,5 W ose më pak

Mjedisi i përdorimit

10 - 35°C (50 - 95°F), Lagështia: 20 - 80% RH

Noise

54 dB

Standardet mjedisore

Certifikim EPEAT Gold*

Specifikime të skanimit

Bardhë e zi

120 fq/min / 240 in/min (A4, peizazh, 200 dpi / 300 dpi)

Ngjyra

120 fq/min / 240 in/min (A4, peizazh, 200 dpi / 300 dpi)

Rezolucioni output

150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi,
300 x 300dpi, 400 x 400dpi, 600 x 600dpi,

Metoda output

Vetëzbulim,
bardhezi, ndërthurje zhurme,
prag aktiv, përmirësim i avancuar teksti,
përmirësim i përparuar i tekstit II, gradacion grije 256-nivelëshe, ngjyra 24-bitëshe

Cikli i këshilluar ditor i punës

Nga 50.000 në 100,000 skanime/ditë

SPECIFIKIMET E DOKUMENTIT

Gjerësia

50,8 - 305 mm

Gjatësia

70 - 432 mm

Trashësia

Mbushje e vazhduar: 20 - 209g/m2, 0.04 - 0.25 mm
Modaliteti pa ndarje: 20 - 255g/m2, 0,04 - 0,03 mm

Modaliteti i dokumenteve të gjata

5,588 mm maks.

Ndarja e letrës

Ruli me vonesë dhe metoda e ndarjes paraprake

Kapaciteti i fletëmbajtësit

500 fletë

KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA

Të tjera

Njohja e barkodit, kodi 2D, kodi i korrigjimit, funksioni i punës, zbulimi ultrasonik i furnizimit të dyfishtë, zbulimi i kapëses, heqja dhe përmirësimi i ngjyrës, zbulimi automatik i madhësisë së faqes, korrigjimi i ngjyrave 3-D, rrotullimi i imazhit, kapërcimi i faqes boshe, theksimi i skajeve, heqja e efektit moiré,
Parandalimi i derdhjes / heqja e sfondit, rregullimi i kontrastit, korrigjimi i hijes, rregullimi i ndriçimit, drejtimi i faqes, heqja e bordurës, zgjedhja e anës së skanimit, parametrat e zonës së skanimit, parametrat e shtesës, njohja e orientimit të tekstit, vrima e shpimit
Heqja, Skanimi i fletës, heqja e pikave të panevojshme, heqja e dhëmbëzimeve, zbutja e sfondit, theksimi i karaktereve, sistemi i rikuperimit të shpejtë, MultiStreamTM

PROGRAMET KOMPJUTERIKE TE PERFSHIRE

Windows

Softueri drejtues ISIS, TWAIN (32/64 bitë), WIA, Kofax VRS
CaptureOnTouch Pro
Mjeti i parametrit të softuerit drejtues
DR Management Tool (vetëm me shkarkim)

Opsione të tjera

Pjesët e konsumueshme

Set ruli ndërrimi
Streha ndarëse
Fishekët e bojës (i kuq, i kaltër)

Aksesorët

Njësia pasprintimit
Njësi skaneri 102 e shtrirë A4
A3 Flatbed Scanner Unit 202
Ruli i pllakës së bardhë

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Objekt i ndryshimeve pa njoftim paraprak.

* EPEAT Gold i regjistruar në SHBA