SKANERË

Skanerët e tryezave

Skanoni lehtësisht dokumente në cilësi të lartë, nëpërmjet skanerëve tanë për tryeza

Kërkoni informacione

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

canon-camera

Një skaner i thjeshtë dhe i qëndrueshëm tryeze që ju ndihmon të arrini produktivitet pa telashe në ambientin tuaj të shtëpisë apo zyrave të vogla.

Mësoni më shumë

Range

imageFORMULA DR-S130

Skanoni deri në 60ipm, me opsione ndërfaqeje USB dhe rrjeti, si dhe ekran me ngjyra, me prekje

Kërkoni informacione

Range

imageFORMULA DR-S150

Skanoni deri në 90 in/min, me opsione ndërfaqeje USB dhe rrjeti, si dhe ekran me ngjyra, me prekje

Kërkoni informacione

Canon scanner

FUNKSIONI I ZGJEDHJES SË SKANERIT NGA CANON

Ju duhet ndihmë në zgjedhjen

e një skaneri?

Përdorni zgjedhësin tonë të skanerit për të gjetur
modelin e përsosur për ju dhe biznesin tuaj

Produkte dhe shërbime përkatëse

Network scanner

Skanerë rrjeti

Lidhuni me lehtësi me rrjetin - pa nevojën e kompjuterit apo softuerit

A3 scanner

Skanerët A3

Një gamë elastike skanerësh A3 të shpejtësisë së lartë me njësi vetushqimi dokumentesh (ADF)

Canon accessories

Aksesorë

Krijuar për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga skaneri juaj Canon

Përmirësoni produktivitetin me skanerët tanë të rrjetit, për tryeza

KU T'I BLINI