imageFORMULA DR-C225 II

Elegant dhe i hollë, skaneri DR-C225 II është krijuar për hapësira të ngushta. Me softuerin CaptureOnTouch për një përdorim edhe më të mirë, ai është një zgjidhje e vërtetë për skanimin

Kërkoni informacione

ImageFORMULA DR-C225W II

Dizajn elegant që kursen hapësirë

Një përputhje e përsosur për tryezat e vogla të zyrave ose departamentet e vogla, një profil elegant siguron që skaneri DR-C225 II përshtatet edhe në hapësirat më të vogla. Me softuerin e fuqishëm CaptureOnTouch dhe integrimin e drejtpërdrejtë me rrjetet e resë kompjuterike, ai ofron maksimumin për kursimin e hapësirës.

Download Datasheet

ImageFORMULA DR-C225W II

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Built-in Wi-Fi connection

Furnizuesi automatik i dokumenteve

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Wireless scanning of up to 25 ppm

Skanim pa tela me deri në 25 faqe/min

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: CaptureOnTouch software

Softueri CaptureOnTouch

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Windows and Mac compatible

Në përputhje me Windows dhe Mac

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Includes eCopy PDF Pro Office

Përfshin eCopy PDF Pro Office

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Cardiris

Cardiris

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Double-sided scanning

Skanim në dy anë

ImageFORMULA DR-C225W II Specification: Automatic Document Feeder

Furnizues automatik dokumentesh

Shikoni specifikimet e plota

ImageFORMULA DR-C225W II
ImageFORMULA DR-C225W II What's in the box

Çfarë ka në kuti

Skaner

Dokumentacioni

Disku i parametrizimit

Disku eCopy PDF Pro

Kablloja USB

Adaptori AC

Kablloja elektrike

Produktet e lidhura