Canon imageFORMULA DR-C230

Canon imageFORMULA DR-C230

Një skaner kompakt për dokumentet me shpejtësinë, fuqinë dhe elasticitetin për t'ju ofruar zhvillimin edhe në mjediset me një ritëm të shpejtë dhe kërkesa të larta.

Kërkoni informacione

Një model kompakt e modern dhe veçori të fuqishme për rritjen e efikasitetit

Me një madhësi të vogël por me rendiment të lartë - imageFORMULA DR-C230 ofron një qëndrueshmëri të përsosur dhe produktivitet të jashtëzakonshëm me një nivel çmimi të pranueshëm. Ky skaner i fuqishëm për tryeza regjistron formate dhe madhësi të shumta të dokumenteve me mjaft lehtësi.

Shikoni specifikimet e plota

Canon imageFORMULA DR-M260

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Scanning side

Shpejtësia e skanimit: 30 ppm / 60 ipm (B&Z dhe me ngjyra)

Optical resolution

Ana e skanimit: Përpara / Mbrapa / Dupleks

Automatic Document Feeder

Furnizues automatik dokumentesh

Interface

Ndërfaqja: High-speed USB 2.0

Efficient batch scanning

Skanimi efikas në grup

Easy intuitive scanning

Skanim i lehtë dhe me intuitë

Shikoni specifikimet e plota

Canon imageFORMULA DR-M260
thumbnail

Canon’s award-winning desktop scanner

Shikoni videon

Canon imageFORMULA DR-M260

Çfarë ka në kuti

Skaner

Tabakaja e furnizimit

Disku i konfigurimit

Dokumentacioni

Kablloja USB

Adaptori AC

Kablloja elektrike

Produktet përkatëse