Canon imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240 është një skaner jashtëzakonisht kompakt dhe i fuqishëm me një model të plotë dhe një menaxhim të qëndrueshëm të letrës për marrjen e madhësive dhe formateve të shumta të dokumenteve, duke përfshirë pasaportat.

DR-C240

Përfitimet

  • Rrisni produktivitetin me skanimin e shpejtë në 2 anë me deri në 90 inç në min
  • Skanoni me lehtësi lloje të ndryshme dokumentesh, duke përfshirë pasaportat, me një pajisje kompakte
  • Shijojeni qetësinë tuaj me qëndrueshmërinë më të lartë të menaxhimit të dokumenteve dhe me strukturën e fortë
  • Përmirësojeni ambientin tuaj me funksionimin pa zhurmë, strukturën kompakte dhe modelin elegant

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageFORMULA DR-C240

Aplikacione me performancë dhe me elasticitet të lartë


Cilësia shumë e lartë e prodhimit dhe veçoritë e fokusuara të produktiviteti të skanerit imageFORMULA DR-C240 janë një risi në segmentin e pajisjeve të kësaj vlere. Duke ofruar skanime të shpejta me deri në 45 faqe në min/90 inç në min, skaneri imageFORMULA DR-C240 është zgjedhja e natyrshme për çdo situatë për departamentet e zyrave dhe për grupet e punës. Funksionimi i tij i qetë - dhe modeli i tij kompakt dhe tërheqës në tryezat e punës - lë një përshtypje shumë të mirë në zyrat dhe në pikat e shërbimit të klientit front, si p.sh. në banka, hotele, spitale dhe zyra qeveritare.

I projektuar në përgjigje të nevojave të klientëve


Struktura e plotë e imageFORMULA DR-C240 dhe njësia e fortë e furnizimit të dokumenteve janë zhvilluar si rezultat i drejtpërdrejtë i reagimeve të klientëve. Ai përfaqëson një hap përpara në cilësinë e prodhimit në segmentin e skanerëve të tillë, duke realizuar me lehtësi deri në 4000 skanime në ditë. Produktiviteti juaj maksimalizohet me përdorimin e njësisë ADF me 60 fletë që furnizon në mënyrë të qëndrueshme grupe të tëra dokumentesh me madhësi të ndryshme dhe lloje të ndryshme materialesh: nga pasaportat dhe kartat plastike e deri te formatet A4, A3 në dy anë (me dosje) dhe dokumentet e gjata deri në 3 m.

Menaxhim i letrës me precizion


Për të ruajtur vazhdimësinë e punëve tuaja, skaneri imageFORMULA DR-C240 ofron një mekanizëm të fuqishëm dhe me cilësi të lartë të furnizimit që garanton një qëndrueshmëri të nivelit më të lartë për skanimin e dokumenteve të ndryshme, duke përfshirë letrat jashtëzakonisht të holla nga 27 gm2. Funksioni ultrasonik i Zbulimit të furnizimit të dyfishtë dhe Lëshimi i furnizimit të dyfishtë (DFR) lejojnë rifillimin me shpejtësi të skanimit, duke i mbajtur në minimum ndërprerjet e punës.

Përdorim i lehtë, rezultate uniforme


Skaneri imageFORMULA DR-C240 përfshin një gamë të gjerë aftësish për përpunimin e imazheve me një cilësi të lartë. Këto përfshijnë zbulimin automatik të madhësisë së faqes dhe të drejtimit të tekstit, përmirësimin e tekstit, funksionin e drejtimit të faqes dhe zbulimin automatik të ngjyrave. Paneli i kontrollit mjaft praktik për përdoruesit i lejon operatorët të skanojnë me shtypjen e një butoni - duke i shpejtuar dhe i thjeshtuar detyrat e skanimit.

Një paketë e pasur softuerësh


Aplikacioni i përparuar CapturePerfect i Canon bën të mundur skanimin efikas në grupe dhe mbështet softuerin drejtues të përfshirë Kofax VRS për përmirësimin e cilësisë së imazheve. Për t'i skanuar dokumentet me intuitë dhe për t'i dërguar më pas me lehtësi në destinacione të ndryshme (duke përfshirë shërbimet e resë kompjuterike) thjesht përdorni CaptureOnTouch të Canon. Softueri eCopy PDF Pro i përfshirë në paketë siguron mjete të fuqishme për krijimin, modifikimin dhe konvertimin e skedarëve PDF.

Përdorim dhe mirëmbajtje me kosto të ulëta


Është shumë e thjeshtë të ndërroni vetë rulin vonues me një jetëgjatësi të madhe si dhe njësinë e rulit të furnizimit, gjë që e mban në minimum koston e përdorimit. Një konsum mjaft i ulët i energjisë, me vetëm 19 W në funksionim dhe 1,4 W në gatishmëri, i ul edhe më shumë kostot shtesë ndërkohë që minimizon ndikimin në mjedis.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-C240, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

icon

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

icon

Futës automatik i dokumentit

Up to 4,000 sheets per day

Deri në 3,000 fletë në ditë

Double-sided scanning

Skanim dyanësh

USB connection

Lidhje USB

icon

Skanimi efikas në grup

Tilting control panel

Skanim i lehtë dhe me intuitë

eCOPY

Krijimi dhe modifikimi i skedarëve PDF

USB connection

Cilësi e përmirësuar e imazhit

Softueri i përfshirë

Mësoni më shumë mbi softuerët e përfshirë me këtë skaner.

Aplikacionet e Canon

CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Ky skaner vjen me CaptureOnTouch Pro, softueri i skanimit i lehtë në përdorim dhe me cilësi profesionale nga Canon. Regjistroni dhe klasifikoni me lehtësi skanime në grupe, integroni skanerin tuaj Canon me flukset e punës dhe dokumenteve dhe biznesin tuaj, dhe rritni produktivitetin tuaj.

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >

Capture Perfect

Një aplikacion i fuqishëm që ju lejon të skanoni me shpejtësi dhe me efikasitet dokumente në grupe. Ai ofron opsione të përparuara për rezultatin bashkë me pamjet në shumë dritare dhe në miniaturë.

  • Merrni gjithmonë dokumente dixhitale me precizion të lartë me një gamë veçorish që drejtojnë faqet, që përmirësojnë lexueshmërinë dhe qartësinë
  • Skanoni drejtpërdrejt në email, PDF, skedarë ose prezantime me prekjen e një butoni
  • Regjistroni punët rutinë dhe modifikoni, risistemoni ose menaxhoni me lehtësi skedarët
  • Mbështetja e Kofax VRS

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >
capture_perfect.jpg

Aplikacionet nga zhvillues të tjerë të softuerëve

eCOPY

Një aplikacion i fuqishëm dhe i lehtë në përdorim për shikimin, krijimin, modifikimin dhe konvertimin e skedarëve PDF. eCopy ofron aftësitë e plota për udhëzimin, shënimin dhe modifikimin, duke përfshirë krijimin e formularëve plotësues me njohjen automatike të fushave të formularëve. Përfshihet po ashtu një paketë e plotë e mjeteve të sigurisë dhe të nënshkrimit të dokumenteve.
Përputhshmëria: WindowsKofax VRS

Softueri i përpunimit të imazheve VRS, kryesor në këtë industri, zvogëlon kohën e duhur për përgatitjen manuale të dokumenteve, përmirëson cilësinë e imazheve të skanuara dhe maksimalizon rendimentin e skanerëve me vëllime të larta. Përmirësimi i lexueshmërisë dhe vlerat më të larta të njohjes OCR rrisin produktivitetin.
Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesit të softuerëve

BSDP

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.