Canon imageFORMULA DR-M260

imageFORMULA DR-M260

Një skaner dokumentesh i fortë, i besueshëm dhe me shpejtësi të lartë që ofron një cilësi mbresëlënëse të imazheve dhe shpejtësi të larta të regjistrimit.

Kërkoni informacione

Galeria

Një skaner desktopi me një model elegant që përmirëson produktivitetin

Skaneri kompakt imageFORMULA DR-M260 ka një strukturë të vogël, por siguron përsëri një rendiment të lartë. Ky skaner i besueshëm përfshin shumë veçori novatore dhe siguron një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit, me shpejtësi regjistrimi deri në 60 faqe/min / 120 ipm.

Shikoni specifikimet e plota

Datasheet (PDF)

Canon imageFORMULA DR-M260

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Scanning speed A4 (single sided): 60

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë): 60

Automatic document feeder: 90

Vetëmbushësja e dokumenteve: 90

Enhanced image quality using new on-board DR processor

Cilësi e përmirësuar e imazheve me procesorin e ri DR në bord

Double-sided scanning with wide range of media

Skanimi në dy anë me një gamë të gjerë të materialeve multimediale

Efficient batch scanning

Skanimi efikas në grup

Large LCD panel with five-line display is mounted on the scanner for easy, intuitive scanning

Paneli i madh LCD me pamjen me pesë rreshta është i montuar mbi skaner për një skanim intuitiv dhe me lehtësi

PDF creation and editing

Krijimi dhe modifikimi i skedarëve PDF

Up to 7500 sheets per day

Deri në 7500 fletë në ditë

Shikoni specifikimet e plota

Canon imageFORMULA DR-M260
thumbnail

A powerful and versatile desktop scanner, perfect for busy offices

Shikoni videon

Canon imageFORMULA DR-M260

Çfarë ka në kuti

Skaner

Disku i konfigurimit

Disku Kofax VRS

Dokumentacionet

Kabllo USB

Adaptori AC

Kablloja elektrike

Produktet përkatëse