imageFORMULA DR-M260
Specifikimet

Veçoritë kryesore

Scanning speed A4 (single sided): 60

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë): 60

Automatic document feeder: 90

Vetëmbushësja e dokumenteve: 90

Enhanced image quality using new on-board DR processor

Cilësi e përmirësuar e imazheve me procesorin e ri DR në bord

Double-sided scanning with wide range of media

Skanimi në dy anë me një gamë të gjerë të materialeve multimediale

Efficient batch scanning

Skanimi efikas në grup

Large LCD panel with five-line display is mounted on the scanner for easy, intuitive scanning

Paneli i madh LCD me pamjen me pesë rreshta është i montuar mbi skaner për një skanim intuitiv dhe me lehtësi

PDF creation and editing

Krijimi dhe modifikimi i skedarëve PDF

Up to 7500 sheets per day

Deri në 7500 fletë në ditë

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

TE DHENA TE PERGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Tipi

Skaner tryeze me fletëmbajtës

Njësia e sensorit të skanimit

Sensor linje CMOS CIS 1

Rezolucioni optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

Ana e skanimit

Para / Prapa / Në të dyja anët

Ndërfaqja

USB3.1 Gen1

Përmasat (Gj x Th x L)

Sirtaret e mbyllura: 285×180×178 mm
Sirtaret e hapura: 285×254×231 mm

Pesha

Afërsisht 3,6 kg

Kërkesat për energjinë

AC 100-240V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Skanimi: 23 W ose më pak
Modaliteti i gjumit: 1,4 W ose më pak
Kur është i fikur: 0,1 W ose më pak

Specifikime të skanimit

Bardhë e zi

60ppm / 120ipm

Ngjyra

60ppm / 120ipm

Rezolucioni output

150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi, 300 x 300dpi, 400 x 400dpi, 600 x 600dpi

Metoda output

Bardhë e zi, Difuzion gabimi, Përmirësim i përparuar i tekstit, Përmirësimi i përparuar i tekstit II, Shkalla gri 8-bitëshe (niveli 256), Ngjyra 24-bitëshe

Cikli i këshilluar ditor i punës

Rreth 7500 skanime

SPECIFIKIMET E DOKUMENTIT

Gjerësia

50 - 216 mm

Gjatësia

54 - 356mm

Trashësia

27 - 413 g/m² (0,04 - 0,49 mm)

Modaliteti i dokumenteve të gjata

5588 mm maks

Skanimi i kartëvizitave

Madhësia: 50 mm x 91 mm
Trashësia: më pak se 0,45 mm

Skanimi i kartolinave

Madhësia: 89mm x 152mm
Trashësia: më pak se 0,45 mm

Skanimi i kartave plastike

Përmasat: 54×86 mm
Trashësia: më pak se 1,4 mm

Skanimi i pasaportave

Deri në 6 mm të trasha (me fletën mbajtëse)

Ndarja e letrës

Motoda e rulit të frenimit

Kapaciteti i fletëmbajtësit

90 fletë (A4, 80 g/m²)

KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA

Procesori i ri DR që siguron përpunimin e imazheve me cilësi dhe me shpejtësi të lartë, paneli LCD me pesë rreshta, zbulimi automatik i madhësisë së faqes, modaliteti automatik i plotë, drejtimi i imazhit, korrigjimi tredimensional i ngjyrave, humbja e ngjyrave (RGB), përmirësimi i ngjyrave (RGB), theksimi i karaktereve, zbulimi i orientimit të tekstit, zbulimi automatik i ngjyrave, prerja e hijeve, parametrat e rregullueshëm të veçorisë gamma, kapërcimi i faqes bosh, modaliteti i portofolit, mbështetja për MultiStream™, ndarja në grupe me faqe bosh ose kod grupimi, zvogëlimi i efektit Moiré, parandalimi i anëve jashtë ekranit/heqja e sfondit, kontrasti bardhezi, zbutja e sfondit, prerja e hijeve, parametri i rezolucionit automatik, zbulimi ultrasonik i furnizimit të dyfishtë, lëshimi i furnizimit të dyfishtë, përsëritja e përpjekjes së ndarjes.

PROGRAMET KOMPJUTERIKE TE PERFSHIRE

Windows

Softuer drejtues ISIS/TWAIN (Microsoft Windows 7 / 8.1 / 10 / Server 2008 R2 SP1 / Server 2012 R2 / Server 2016) 
CaptureOnTouch Pro
CapturePerfect
Kofax VRS
eCopy PDF Pro Office

Pjesët e konsumueshme

Paketa e rulit e zëvendësueshme, fleta mbajtëse (pasaporta), fleta mbajtëse (A4)

Aksesorët

Njësia 102 e skanerit të shtrirë A4
Njësia 201 e skanerit të shtrirë A3
Moduli i barkodit
Moduli i kodit 2D

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Objekt i ndryshimeve pa njoftim paraprak.