Canon imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240 është një skaner jashtëzakonisht kompakt dhe i fuqishëm me një model të plotë dhe një menaxhim të qëndrueshëm të letrës për marrjen e madhësive dhe formateve të shumta të dokumenteve, duke përfshirë pasaportat.

DR-C240

Përfitimet

  • Rrisni produktivitetin me skanimin e shpejtë në 2 anë me deri në 90 inç në min
  • Skanoni me lehtësi lloje të ndryshme dokumentesh, duke përfshirë pasaportat, me një pajisje kompakte
  • Shijojeni qetësinë tuaj me qëndrueshmërinë më të lartë të menaxhimit të dokumenteve dhe me strukturën e fortë
  • Përmirësojeni ambientin tuaj me funksionimin pa zhurmë, strukturën kompakte dhe modelin elegant

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imageFORMULA DR-C240

Aplikacione me performancë dhe me elasticitet të lartë


Cilësia shumë e lartë e prodhimit dhe veçoritë e fokusuara të produktiviteti të skanerit imageFORMULA DR-C240 janë një risi në segmentin e pajisjeve të kësaj vlere. Duke ofruar skanime të shpejta me deri në 45 faqe në min/90 inç në min, skaneri imageFORMULA DR-C240 është zgjedhja e natyrshme për çdo situatë për departamentet e zyrave dhe për grupet e punës. Funksionimi i tij i qetë - dhe modeli i tij kompakt dhe tërheqës në tryezat e punës - lë një përshtypje shumë të mirë në zyrat dhe në pikat e shërbimit të klientit front, si p.sh. në banka, hotele, spitale dhe zyra qeveritare.

I projektuar në përgjigje të nevojave të klientëve


Struktura e plotë e imageFORMULA DR-C240 dhe njësia e fortë e furnizimit të dokumenteve janë zhvilluar si rezultat i drejtpërdrejtë i reagimeve të klientëve. Ai përfaqëson një hap përpara në cilësinë e prodhimit në segmentin e skanerëve të tillë, duke realizuar me lehtësi deri në 4000 skanime në ditë. Produktiviteti juaj maksimalizohet me përdorimin e njësisë ADF me 60 fletë që furnizon në mënyrë të qëndrueshme grupe të tëra dokumentesh me madhësi të ndryshme dhe lloje të ndryshme materialesh: nga pasaportat dhe kartat plastike e deri te formatet A4, A3 në dy anë (me dosje) dhe dokumentet e gjata deri në 3 m.

Menaxhim i letrës me precizion


Për të ruajtur vazhdimësinë e punëve tuaja, skaneri imageFORMULA DR-C240 ofron një mekanizëm të fuqishëm dhe me cilësi të lartë të furnizimit që garanton një qëndrueshmëri të nivelit më të lartë për skanimin e dokumenteve të ndryshme, duke përfshirë letrat jashtëzakonisht të holla nga 27 gm2. Funksioni ultrasonik i Zbulimit të furnizimit të dyfishtë dhe Lëshimi i furnizimit të dyfishtë (DFR) lejojnë rifillimin me shpejtësi të skanimit, duke i mbajtur në minimum ndërprerjet e punës.

Përdorim i lehtë, rezultate uniforme


Skaneri imageFORMULA DR-C240 përfshin një gamë të gjerë aftësish për përpunimin e imazheve me një cilësi të lartë. Këto përfshijnë zbulimin automatik të madhësisë së faqes dhe të drejtimit të tekstit, përmirësimin e tekstit, funksionin e drejtimit të faqes dhe zbulimin automatik të ngjyrave. Paneli i kontrollit mjaft praktik për përdoruesit i lejon operatorët të skanojnë me shtypjen e një butoni - duke i shpejtuar dhe i thjeshtuar detyrat e skanimit.

Një paketë e pasur softuerësh


Aplikacioni i përparuar CapturePerfect i Canon bën të mundur skanimin efikas në grupe dhe mbështet softuerin drejtues të përfshirë Kofax VRS për përmirësimin e cilësisë së imazheve. Për t'i skanuar dokumentet me intuitë dhe për t'i dërguar më pas me lehtësi në destinacione të ndryshme (duke përfshirë shërbimet e resë kompjuterike) thjesht përdorni CaptureOnTouch të Canon. Softueri eCopy PDF Pro i përfshirë në paketë siguron mjete të fuqishme për krijimin, modifikimin dhe konvertimin e skedarëve PDF.

Përdorim dhe mirëmbajtje me kosto të ulëta


Është shumë e thjeshtë të ndërroni vetë rulin vonues me një jetëgjatësi të madhe si dhe njësinë e rulit të furnizimit, gjë që e mban në minimum koston e përdorimit. Një konsum mjaft i ulët i energjisë, me vetëm 19 W në funksionim dhe 1,4 W në gatishmëri, i ul edhe më shumë kostot shtesë ndërkohë që minimizon ndikimin në mjedis.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-C240, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

icon

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

icon

Futës automatik i dokumentit

Up to 4,000 sheets per day

Deri në 3,000 fletë në ditë

Double-sided scanning

Skanim dyanësh

USB connection

Lidhje USB

icon

Skanimi efikas në grup

Tilting control panel

Skanim i lehtë dhe me intuitë

eCOPY

Krijimi dhe modifikimi i skedarëve PDF

USB connection

Cilësi e përmirësuar e imazhit

Softueri i përfshirë

Mësoni më shumë mbi softuerët e përfshirë me këtë skaner.

Aplikacionet e Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Me ndërfaqen praktike për përdoruesin CaptureOnTouch mund të skanoni me lehtësi dokumente në arkiva dixhitale dhe t'i ruani ose t'i dërgoni në destinacione të shumta, duke përfshirë shërbimet në renë kompjuterike. Krijoni skedarë PDF ku mund të kërkoni duke përdorur teknologjinë e integruar OCR.

Përputhshmëria: Windows

Capture Perfect

Një aplikacion i fuqishëm që ju lejon të skanoni me shpejtësi dhe me efikasitet dokumente në grupe. Ai ofron opsione të përparuara për rezultatin bashkë me pamjet në shumë dritare dhe në miniaturë.

  • Merrni gjithmonë dokumente dixhitale me precizion të lartë me një gamë veçorish që drejtojnë faqet, që përmirësojnë lexueshmërinë dhe qartësinë
  • Skanoni drejtpërdrejt në email, PDF, skedarë ose prezantime me prekjen e një butoni
  • Regjistroni punët rutinë dhe modifikoni, risistemoni ose menaxhoni me lehtësi skedarët
  • Mbështetja e Kofax VRS

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >
capture_perfect.jpg
CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Ky skaner vjen me CaptureOnTouch Pro, softueri i skanimit i lehtë në përdorim dhe me cilësi profesionale nga Canon. Regjistroni dhe klasifikoni me lehtësi skanime në grupe, integroni skanerin tuaj Canon me flukset e punës dhe dokumenteve dhe biznesin tuaj, dhe rritni produktivitetin tuaj.

Përputhshmëria: Windows

Mësoni më shumë >

Aplikacionet nga zhvillues të tjerë të softuerëve

eCOPY

Një aplikacion i fuqishëm dhe i lehtë në përdorim për shikimin, krijimin, modifikimin dhe konvertimin e skedarëve PDF. eCopy ofron aftësitë e plota për udhëzimin, shënimin dhe modifikimin, duke përfshirë krijimin e formularëve plotësues me njohjen automatike të fushave të formularëve. Përfshihet po ashtu një paketë e plotë e mjeteve të sigurisë dhe të nënshkrimit të dokumenteve.
Përputhshmëria: WindowsKofax VRS

Softueri i përpunimit të imazheve VRS, kryesor në këtë industri, zvogëlon kohën e duhur për përgatitjen manuale të dokumenteve, përmirëson cilësinë e imazheve të skanuara dhe maksimalizon rendimentin e skanerëve me vëllime të larta. Përmirësimi i lexueshmërisë dhe vlerat më të larta të njohjes OCR rrisin produktivitetin.
Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesve të softuerëve

BSDP

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.