Canon Flashes

Blice

Blicet Canon Speedlite të kamerave ju ndihmojnë të shtoni dhe të merrni kontrollin mbi dritën.

Speedlite 430EX III-RT

Provoni maksimumin në kontrollin krijues të dritës me këtë blic të fuqishëm dhe portativ të kamerës. Me aktivizimin me radiofrekuencë, blici Speedlite 430EX III-RT ofron një elasticitet të shkëlqyer - duke ju lejuar të krijoni imazhe të jashtëzakonshme, kudo ku jeni.

Speedlite 430EX III-RT

Speedlite 430EX III-RT

Bëhuni më krijues me një blic që është i fuqishëm, portativ dhe përfshin aktivizimin me radiofrekuencë.

  • Canon
  • Kamerat
  • ...
  • Blicet Speedlite - Blicet e kamerave dhe të fotografisë