Aksesori Speedlite

Canon Multi-Function Shoe Adapter AD-E1

Lidheni blicin tuaj Speedlite me një mbërthyese konvencionale me kamerat e fundit të serisë Canon EOS R përmes këtij adaptori praktik mbërthyeseje aktive.

Specifikimet

 • Konstrukt rezistent ndaj kushteve të motit

  Rezistent ndaj pluhurit dhe pikimit sipas standardit JIS 2

 • I vogël dhe peshëlehtë

  Një aksesor i çmuar që mund ta merrni kudo me vete

 • Dizajn me fiksim

  Zë vend mirë dhe në mënyrë të sigurt

 • Pa bateri

  Ushqehet drejtpërdrejt nga kamera

Canon Multi-Function Shoe Adapter AD-E1

Çfarë ka në kuti

 • Multi-Function Shoe Adapter AD-E1

 • Kapak mbërthyeseje

Produktet e lidhura