Aksesori Speedlite

Canon Multi-Function Shoe Adapter AD-E1

Specifikimet

Specifikimet

 • Konstrukt rezistent ndaj kushteve të motit

  Rezistent ndaj pluhurit dhe pikimit sipas standardit JIS 2

 • I vogël dhe peshëlehtë

  Një aksesor i çmuar që mund ta merrni kudo me vete

 • Dizajn me fiksim

  Zë vend mirë dhe në mënyrë të sigurt

 • Pa bateri

  Ushqehet drejtpërdrejt nga kamera

Specifikimet në detaje

Bazamenti mbërthyes

 • Tipi
  Shumëfunksionale
 • Numri i kontakteve
  15
 • Kunjat fiksues
  2
 • Mënyra e montimit
  Leva me mekanizëm fiksues
 • Rezistenca ndaj ujit/pluhurit
  Mbështetet

Mbërthyesja

 • Tipi
  Mbërthyese aktive konvencionale
 • Numri i kontakteve
  5 kunja (pajtohet me kontakt X-sync)
 • Kunjat fiksues
  1
 • Rezistenca ndaj ujit/pluhurit
  Mbështetet

Energjia

 • Energjia
  Furnizohet nga kamera

Aksesorët

 • Përfshirë
  Kapak (mbërthyeseje)

Speficikimet fizike

 • Dimensionet (GjxLxTh)
  Afro 38.8 x 31.7 x 38.4mm
 • Pesha
  Afro 41g (pa kapakun)
 • Temperatura e punës
  0°C deri 40°C
 • Lagështia e punës
  85% ose më e vogël