Blic profesional

Canon Speedlite EL-1

Një Speedlite i avancuar që ofron qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe performancë të avancuar shpejtësie të lartë në një trup të fortë e rezistent ndaj kushteve atmosferike.

Specifikimet

 • Notification Imagee

  Kohë të shpejta riciklimi 0.1-0.9 sek1

  Deri në 170 blice me fuqi të plotë2 me një të shkrepur

 • Notification Imagee

  Bateri e karikueshme me jone litiumi

  Deri në 335 poza me fuqi të plotë

 • Notification Imagee

  Numri i udhëzuesve 60m4

  Ndriçoni subjekte të largëta dhe grupe të mëdha

 • Notification Imagee

  Konstrukt rezistent ndaj kushteve atmosferike

  Punoni me konfidencë edhe në kushte jo të mira

 • Notification Imagee

  Tregues i gjerë i niveleve të fuqisë

  Nga e plotë deri në 1/8192 të fuqisë5, për fleksibilitet maksimal

 • Notification Imagee

  Dritë e integruar modelimi LED

  Me komanda për temperaturën e ngjyrave dhe ndriçimin

 • Notification Imagee

  Sistem me ftohje aktive

  Shkrepni për më gjatë pa mbinxehje

 • Notification Imagee

  Tregues i saktë i nivelit të baterisë3

  Që të dini kur ta ndërroni apo zëvendësoni baterinë

PËR ATO ÇASTET E PAPËRSËRITSHME

Canon Speedlite EL-1

I shpejtë, preciz dhe tërësisht i qëndrueshëm – Canon Speedlite EL-1 ofron rendimentin që kërkojnë fotografët profesionistë kur punët bëhen rresht. Zbuloni përfitimet dhe aftësitë e EL-1 në këtë film.
Canon Camera

BLICI OPTIMAL PROFESIONAL

Qëndrueshmëri absolute dhe performancë e jashtëzakonshme

Mësoni se çfarë ka për të thënë Dave Mackison për përvojën e tij në përdorimin e Canon Speedlite EL-1.
Canon Camera

Jini gati për çdo moment

Jini gati për gjithçka. Kohët super të shpejta të riciklimit 0.1-0.9 sek1 sjellin ndezje prej deri në 170 blicesh me fuqi të plotë2, plus jepet mundësia e ndezjeve të shpejtësisë së lartë në nivele të ulëta fuqie.

EL-1 në EOS R5
EL-1 në EOS R5

Fuqi atëherë kur ju duhet më shumë

Një bateri LP-EL rendimenti të lartë mundëson shpejtësitë marramendëse të EL-1 dhe qëndrueshmërinë shkrepje pas shkrepjeje. Parashikoni deri në 2345 blice me një karikim të vetëm. Një tregues i saktë i nivelit të baterisë3 ju tregon se kur është koha ta karikoni apo të ndërroni burimin e rrymës.

Regjistroni me vetëbesim

Kur punët ju bëhen rresht, mund të mbështeteni te rendimenti i sigurt i EL-1. Numri i udhëzuesve të tij 60m4 mbështetet nga i njëjti nivel rezistence ndaj pluhurit dhe ujit si objektivat tanë L-Series. Një sistem me ftohje aktive parandalon mbinxehjen, që të mund të shkrepni për më gjatë.

EL-1 në EOS R5

LIDHJE ME VALË

Elasticiteti dhe kontrolli

Ndriçojeni subjektin tuaj nga kudo në skenë, duke e komanduar EL-1 me valë përmes një radioje apo shkrehësi optik. Përdorni disa Speedlite së bashku (si njësi individuale apo në grup) për ndriçim tejet krijues.
EL-1 në EOS R5

Bëhuni më krijues me ndriçimin

Një dritë e integruar modelimi LED me dy ngjyra ju mundëson të shikoni se ku dhe si do të duket rezultati i bliciti të EL-1, duke pasur mundësinë të shqyrtoni se ku do të bien hijet. Rezultati i blicit manual mund të ndryshojë mes fuqisë së plotë dhe 1/8192 të fuqisë5

EL-1 në EOS R5

QUOTE

“Kohë më të shpejta riciklimi – Pasja e këtij kompleti të shpejtë e efikas është super e rëndësishme.”

Canon Camera

Shkruar nga Dave Mackison

FOTOGRAF PROFESIONIST

Nr. i udhëzuesit (ISO100) metra

60 (200mm)

60 (200mm)

Mbulesa e gjatësisë vatrore

24-200mm

20-200mm

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Po

Parametrat manualë / të rezultatit

Po - 1/1 - 1/81921

Po - 1/1 - 1/128

Kompensimi i ekspozimit të blicit

Po

Po

Kllapat e ekspozimit të blicit

Po

Po

Llamba e modelimit / Blici

2 x LED / Po

Jo / Po

Lloji i transmetimit me valë

Optik / radio

Optik / radio

Funksioni i marrësit

Infra i kuq / Radio

Infra i kuq / Radio

Funksioni i dërguesit

Infra i kuq / Radio

Infra i kuq / Radio

Bateria

1 x bateri e karikueshme me jone litiumi

4 bateri AA

Koha e riciklimit

Rreth 0.9sec2

Rreth 5.5sek2 (bateri alkaline)

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

572g

435g

 1. Dalja minimale e blicit është 1/128 për sinkronizimin e shpejtësisë së lartë apo transmetimin optik me valë.
 2. Koha që duhet për të karikuar blicin pas shkarkimit të plotë me bateri të karikuara plotësisht
EL-1 çfarë ka në kuti, foto me xhelet, mbajtësen, karikuesin, baterinë dhe çantën

Çfarë ka në kuti

 • Speedlite EL-1

 • Çanta e Speedlite

 • Pako baterie LP-EL

 • Karikuesi i baterisë LC-E6E

 • Minimbështetësja

 • Bounce Adapter SBA-EL

 • Color Filter SCF-ELOR1

 • Color Filter SCF-ELOR2

Aksesorët e përputhshëm

 • EL-1 bateri në aksesorë të mbështetur për blice profesionale

  ENERGJIA

  Paketë baterie LP-EL

  Disenjuar posaçërisht për Canon Speedlite, LP-EL ka aftësinë të çlirojë me të shpejtë rryma të larta dhe ka kapacitet prej 1920mAh.

 • EL-1 karikues bateria në aksesorë të mbështetur për blice profesionale

  ENERGJIA

  Karikuesi i baterisë LC-E6E

  Karikon serinë e pajtueshme Canon LP-E6 dhe bateritë LP-EL.

 • EL-1 paketë baterie CP-E4N në aksesorë të mbështetur për blice profesionale

  ENERGJIA

  Pakoja kompakte e baterisë CP-E4N

  Përmirëson kohët e riciklimit të blicit dhe rrit numrin e ndezjeve me Speedlite e pajtueshme - përdor Battery Magazine CPM-E4 me 8 x AA bateri.

 • ST E3 RT shkrehësi në aksesorë të mbështetur për blice profesionale

  TRIGGERS

  Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2)

  Aktivizoni blicet i përputhshme Speedlite me radiofrekuenca në distanca deri në 30 m. Karakteristika shtesë në distancë për EL-1.

 • ST E2 shkrehës në aksesorë të mbështetur për blice profesionale

  TRIGGERS

  Transmetuesi Speedlite ST-E2

  Ndizini Speedlite e pajtueshme me marrës optikë me valë deri në 15m në natyrë / 10m në ambiente të mbyllura.

 • Jashtë kamerës tregoni kordonin OC-E3 në aksesorë të mbështetur për blice profesionale

  EXTENDERS

  Rripi i Këmbëzës Jashtë Kamerës OC-E3

  Vendoseni blicin larg kamerës për ndriçim krijues dhe komandim të plotë E-TTL me kamera të pajtueshme.

 • Mirëmbajtje, modernizim dhe riparime

  Mbajini të përditësuara kamerat dhe aksesorët tuaj Canon me firmuerin dhe përditësimet e fundit të shërbimit, rezervojeni shërbimin e pajisjes suaj pranë pikës më të afërt të autorizuar të riparimit.

  Artikuj të ngjashëm

  Produktet e lidhura

  Mund të jeni të interesuar në...

  1. Nevojitet kohë karikimi të fuqishëm 1/8192 deri në 1/1 për ndezjen.
  2. Në 23°C, me ventilatorin në ON dhe përpara arritjes së kufizimit të ndezjes së blicit në Level 1, pa adaptorë të vendosur blici (ndezje me deri në 160 blice me ndriçim të plotë me blicin të fokusuar mes 150-200mm)
  3. Tregon vetëm kapacitetin e mbetur të baterisë së brendshme, jo burimet e jashtme të energjisë
  4. Numri i udhëzuesit 60 matur për metrat në ISO 100 dhe cilësim fokusimi koke 200mm .
  5. Dalja minimale e blicit është 1/128 për sinkronizimin e shpejtësisë së lartë apo transmetimin optik me valë.