Aksesor EOS

Canon Speedlite 600EX II-RT

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Energjia

 • Nr. i udhëzuesit (ISO100).metra

  60 (200mm)

Zmadhimi

 • Koka e zmadhimit

  Po

 • Mbulimi i gjatësisë vatrore

  20-200mm

 • Mbulimi me panelin e gjerë

  14mm

 • Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

  Po

Modalitetet e blicit

 • Kontrolli i ekspozimit automatik

  E-TTLII/E-TTL/TTL

 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

  Po

 • Parametrat manualë / të rezultatit

  Po - 1/1-1/128

 • Hapat manualë

  1/3 e hapit

 • Parametrat stroboskopike / të rezultatit

  Po - 1/4-1/128

 • Frekuenca

  1-500Hz (199Hz duke përdorur funksionin optik të varur)

Funksioni në lidhje me blicin

 • Bllokimi FE

  Po

 • Kompensimi i ekspozimit të blicit

  Po

 • Kllapat e ekspozimit të blicit

  Po

 • Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

  Po

 • Blici i modelimit

  Po

 • Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

  Po

Blici me valë

 • Transmetuesi

  Po

 • Lloji i transmetimit

  Optik / radio

 • Diapazoni maksimal i transmetuesit afro

  Ambiente të brendshme: 0,7-15m / 30m


  Ambiente të jashtme: 0,7-10m / 30m

 • I varur

  Po

 • Numri i grupeve

  3 / 5¹

 • Numri i kanaleve

  4 / 15

 • Aktivizimi i obturatorit në largësi

  Po

Lëvizja e kokës të blicit

 • Lart

  45, 60, 75 dhe 90 °

 • Poshtë

  7 °

 • Majtas

  60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

 • Djathtas

  60, 75, 90, 120, 150 dhe 180°

Ndihma AF

 • Rrezja e ndihmës AF

  Po

 • Numri i pikave AF të pranueshme

  1 - 65

 • Lloji i rrezes së ndihmës AF

  Infra i kuq

Burimi i energjisë

 • Bateria

  4 bateri AA

 • Koha minimale e riciklimit

  Rreth 3,3 sek¹

 • Furnizimi i jashtëm me energji

  Po - CP-E4 / CP-E4N

Ndërtimi

 • Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit

  Po

 • Materiali i këmbës së vendosjes

  Metal

TË NDRYSHME

 • Funksioni i personalizuar

  15 (6 funksione personale)

 • Parametrat e blicit nga menytë e kamerës

  Po¹

 • Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

  Po

 • Terminali i kompjuterit

  Po

 • Aksesorët e përputhshëm

  Pakoja kompakte e baterisë CP-E4N / CP-E4


  Transmetuesi Speedlite ST-E3-RT


  Speedlite i serisë EX me funksionin e vartësit


  Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3


  Adaptori i përplasjes SBA-E3


  Filtri me ngjyrë SCF-E3OR1


  Filtri me ngjyrë SCF-E3OR2

 • Kllapa e kontaktit të blicit

  SB-E2

Përmasat dhe pesha

 • Madhësia (Gj x Th x L), mm

  78,7 x 143,2 x 122,7¹

 • Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

  435g

 1. ¹ Si parazgjedhje, vetëm blici në grupin C aktivizohet me valë, konfiguroni C.Fn 5-1 për të aktivizuar me valë grupet A dhe B.

 2. ¹ Koha e duhur për karikimin e blicit pas shkarkimit të plotë me bateri AA alkaline dhe modalitetin e Blicit të shpejtë

 3. ¹ Vetëm me kamerat e përputhshme

 4. ¹ Me përjashtim të adaptorit të parandalimit të pluhurit dhe ujit.

 5. ¹ Si parazgjedhje, vetëm blici në grupin C aktivizohet me valë, konfiguroni C.Fn 5-1 për të aktivizuar me valë grupet A dhe B.

 6. ¹ Koha e duhur për karikimin e blicit pas shkarkimit të plotë me bateri AA alkaline dhe modalitetin e Blicit të shpejtë

 7. ¹ Vetëm me kamerat e përputhshme

 8. ¹ Me përjashtim të adaptorit të parandalimit të pluhurit dhe ujit.