Canon Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II-RT

Blici Speedlite 600EX II-RT është projektuar për regjistrime me shpejtësi të larta të kuadrove dhe jep rezultate edhe në situatat me kërkesa mjaft të larta. Përdorimi i tij në mjaft situata të ndryshme, me përdorimin jashtë kamerës ose në kllapën e kontaktit të blicit, ju lejon të keni kontrollin e plotë mbi ndriçimin.

Përfitimet

 • Regjistroni më shpejt dhe më shumë
 • Rendiment i qëndrueshëm në kamerë dhe jashtë saj
 • Ndriçim krijues jashtë kamerës nga çdo drejtim me kontrollin me valë radioje
 • Një rendiment i fuqishëm, me numrin e udhëzuesit 60 (m, ISO100)
 • I lehtë në përdorim, me kontrolle intuitive dhe një ekran informacioni

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon Speedlite 600EX II-RT

Regjistroni më shpejt dhe më shumë


Speedlite 600EX II-RT ju siguron një rendiment të padiskutueshëm, duke e bërë atë një shoqërues ideal për kamerën EOS-1D X Mark II. Realizoni deri në 50% më shumë aktivizime të blicit në vazhdimësi, në krahasim me Speedlite 600EX-RT, dhe shtoni po ashtu pakon e baterisë CP-E4N për të regjistruar edhe më shumë në seri.

Rendiment i qëndrueshëm në kamerë dhe jashtë saj


Një algoritëm i përmirësuar për kontrollin e blicit parandalon nxehjen e tepërt të tij dhe opsioni i Blicit të shpejtë lejon që Speedlite 600EX II-RT të aktivizohet edhe nëse nuk është arritur ende karikimi i plotë, kështu që nuk do ta humbni atë moment unik. Një kokë për zmadhimin dhe përplasjen e dritës ju siguron se fusha e mbulimit të blicit do të përputhet me lenten që po përdorni, si dhe lejon që drita të pasqyrohet nga muret dhe tavanet për një rezultat më natyral. Speedlite 600EX II-RT është i mbrojtur nga kushtet e motit në të njëjtin nivel si kamera EOS-1D X Mark II, kështu që mund të vazhdoni të regjistroni edhe kur kushtet bëhen më të vështira.

Një Adaptor i përplasjes është i përfshirë për një ndriçim më të butë kur fotografoni portrete dhe filtrat me ngjyra me kapëse ju ndihmojnë kur e ekuilibroni blicin me dritën e ambientit.

Një ndriçim krijues jashtë kamerës nga çdo drejtim


Simuloni dritën që vjen nga çdo drejtim që dëshironi duke e vendosur blicin Speedlite 600EX II-RT jashtë kamerës. Aktivizojeni nga deri në 30 m largësi me anë të kontrollit të integruar me valë optike ose radioje, dhe të një aktivizuesi opsional pa tela, Speedlite Transmitter ST-E3-RT. Mund të përdorni shumë blice Speedlite 600EX II-RT së bashku (individualisht ose në grupe) dhe mund t'i kombinoni po ashtu me blice të tjera të Canon, si p.sh. Speedlite 430EX III-RT.

Një rendiment i fuqishëm, me numrin e udhëzuesit 60 (m, ISO100)


Blici Speedlite 600EX II-RT ka një nivel të lartë fuqie, kështu që nuk do të shqetësoheni kurrë. Ai është ideal për ndriçimin e hapësirave të mëdha si dhe për përplasjen e dritës nga muret dhe tavanet për një rezultat më të butë dhe më natyral. Një Adaptor i përplasjes është i përfshirë po ashtu, i cili e zbut edhe më shumë dritën e blicit. Njësia e kryen ciklin në heshtje për deri në 3,3 sek dhe pakoja opsionale e baterisë CP-E4N e shkurton këtë kohë edhe më shumë.

I lehtë në përdorim, me kontrolle intuitive dhe një ekran informacioni


Një buton i personalizueshëm i kontrollit ju lejon të bëni më shpejtësi rregullime e duhura kur punoni nën presion, ndërkohë që një ekran i madh i ndriçuar shfaq informacionet përkatëse të regjistrimit në çast. Statusi i karikimit i të gjitha bliceve pa tela në grup shfaqet në ekranin e njësisë kryesore Speedlite 600EX II-RT.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Speedlite 600EX II-RT, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

 • Speedlite 600EX II-RT
 • Adaptori i përplasjes SBA-E3
 • Filtri me ngjyrë SCF-E3OR1
 • Filtri me ngjyrë SCF-E3OR2
 • Minimbështetësja
 • Çanta e butë

Reviews

Click below to leave your review for the Speedlite 600EX II-RT