Female wearing leather black jacket outdoors holding a Canon 6D Mark II + Canon Speedlite 470EX-AI
Blank-Rect Image

Speedlite 470EX-AI

Një blic i fuqishëm Speedlight me një kokë unike të motorizuar për rrotullimin dhe përplasjen për të siguruar një ndriçim me cilësi profesionale, me lehtësi dhe me shpejtësi

Shmangni problemet me blicin me një Speedlite që ju ndihmon të ndriçoni si një profesionist

Ky blic i fuqishëm Speedlite i nivelit mesatar ofron një mënyrë emocionuese për të realizuar me shpejtësi imazhe me një ndriçim profesional.
Falë një koke të motorizuar për rrotullimin dhe përplasjen, e cila rregullohet automatikisht për të garantuar këndin e duhur, siguhet një dritë natyrale dhe e admirueshme.

Shikoni specifikimet e plota

Canon Speedlite 470EX-AI - front facing

Një blic që reagon

Koka e motorizuar e blicit rregullohet automatikisht, duke siguruar që këndi i përplasjes të jetë gjithmonë i saktë për një ndriçim më të mirë kur kërkohen imazhe me pamje natyrale dhe profesionale me blic.

Female taking portrait picture with a Canon 6D Mark II + Canon Speedlite 470EX-AI
Female taking a group picture in a restaurant with a Canon 6D Mark II + Canon Speedlite 470EX-AI

I fuqishëm, elastik dhe i shpejtë për t'u përshtatur

Me një numër udhëzues 47 m, blici Speedlite 470EX-AI është ideal për ndriçimin e grupeve të mëdha dhe dritën që përplaset nga muret dhe tavanet për rezultate më të buta dhe më natyrale.

Male and female hugging on a bed in front of a floral wallpaper bedroom
alt text goes here

Ndriçoni më larg dhe më gjerë

Një kokë e integruar zmadhimi synon të përshtatë këndin e rezultatit të blicit me këndin e shikimit të lentes që përdoret, dhe funksionon në një gamë zmadhimi 24-105mm (e barasvlershme me kuadrin e plotë).

Female looking reviewing image of a couple on a LCD of Canon 6D Mark II + Canon Speedlite 470EX-AI
alt text goes here

Ekrani i qartë dhe i detajuar

Ekrani me matricë me pika bën të mundur paraqitjen e karaktereve për informacione më të detajuara, ndërsa paneli LCD shfaq të gjitha parametrat e blicit dhe është shumë i lehtë për t'u lexuar.

Canon 6D Mark II and Canon Speedlite 470EX-AI on a brown table

Mundësi krijuese të ndriçimit

Blici Speedlite 470EX-AI mund të shkrepet jashtë kamerës me anë të aktivizimit optik. Kjo lejon që kamerat EOS që kanë një transmetues të integruar Speedlite të aktivizojnë blicin nga 10 m largësi, pa pasur nevojë për pajisje shtesë.

Shiko ndryshimin

Specifikimet

Auto

AI - Inteligjent automatik

Plotësisht automatik dhe gjysmë automatik

Funksioni AI-Bounce

Numri udhëzues 47 m

Shtrirja e ndriçimit

24-105mm

Mbulimi i lentes

Mbulimi i lentes 14 mm

Nëpërmjet adaptorit

Telekomanda optike

Blici

Ekrani i qartë LCD

me matricë me pika

385 g

Pesha

Shikoni specifikimet e plota

Canon Speedlite 470EX-AI – back facing
Canon Speedlite 470EX-AI Mini stand Bounce adaptor SBA-E4 Soft case

Çfarë ka në kuti

Speedlite 470EX-AI

Minimbështetësja

Përshtatësi i përplasjes SBA-E4

Kasë e butë

Manuali i përdorimit

Awards

Canon range of EOS camera and lenses with a mountain background

 

Mirë se vini në botën e kamerave EOS

Me rritjen e krijimtarisë suaj, rritet edhe koleksioni ynë i kamerave, aksesorëve dhe mbi 80 lenteve.

EKSPLORONI SOT

Produktet e lidhura