Speedlite 470EX-AI
Specifikimet

Përmasat (GjexLaxGja)

74,6 x 130,4 x 105,1 mm

Pesha (pa bateritë)

385 g

Specifikimet

Auto

AI - Inteligjent automatik

Plotësisht automatik dhe gjysmë automatik

Funksioni AI-Bounce

Numri udhëzues 47 m

Shtrirja e ndriçimit

24-105mm

Mbulimi i lentes

Mbulimi i lentes 14 mm

Nëpërmjet adaptorit

Telekomanda optike

Blici

Ekrani i qartë LCD

me matricë me pika

385 g

Pesha

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Energjia

Nr. i udhëzuesit (ISO100).metra

47

Zmadhimi

Koka e zmadhimit

Po

Mbulesa e gjatësisë vatrore

24-105mm

Mbulimi me panelin e gjerë

14mm

Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

Po

Modalitetet e blicit

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTLII/E-TTL/TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Parametrat manualë / të rezultatit

Po - 1/1- 1/128

Hapat manualë

1/3 e hapit

Parametrat stroboskopike / të rezultatit

-

Frekuenca

-

Drita e videos

-

Energjia e dritës së videos

-

Temperatura e ngjyrës së dritës së videos

-

Blici me valë

Transmetuesi

Jo

Lloji i transmetimit

Infra i kuq

Diapazoni maksimal i transmetuesit afro

Mjedise të brendshme: 10 m
Mjedise të jashtme: 6 m / 10 m

Marrësi

Po

Numri i grupeve

3

Numri i kanaleve

4

Aktivizimi i obturatorit në largësi

-

Lëvizja e kokës të blicit

Lart

0°-120°

Poshtë

-

Majtas

0°-180°

Djathtas

0°-180°

AI Bounce

Po (AI Bounce automatik i plotë, AI Bounce gjysmë automatik)

Ndihma AF

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Po

Numri i pikave AF të pranueshme

1 - 19 (gjatësia fokale 28mm ose më shumë)

Lloji i rrezes së ndihmës AF

Infra të kuqe / blic

Burimi i Energjisë

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes *2

Rreth 5.5sek

Furnizimi i jashtëm me energji

-

Ndërtimi

Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

Misc.

Funksionet e Personalizuar

10 (24 opsione) + 9 funksione personale

Parametrat e blicit nga menytë e kamerës *3

Po

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Aksesorët e përputhshëm

Përshtatësi i përplasjes SBA-E4
Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3
Kamera ose Speedlite i serisë EX me funksionin e dërguesit optik

Kllapa e kontaktit të blicit

Jo

PËRMASAT DHE PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

74,6 x 130,4 x 105,1

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

385 g

*2 koha që duhet për të ringarkuar blicin pas shkarkimit të plotë me bateri alkaline AA

*3 Vetëm me kamerat e përputhshme