EOS R Lenses & Accessories

Lente dhe aksesorë Canon EOS R

Lente dhe aksesorë të rekomanduar për Canon EOS R

Lidheni kamerën tuaj Canon EOS R System me një botë më të gjerë krijimtarie

Canon EOS R System hap mundësi të reja shkrepjeje për fotografët dhe filmografët. Objektivat novatorë RF ofrojnë fokusim super të shpejtë së bashku me cilësinë e shkëlqyer optike, ndërsa pajtueshmëria me gamën e objektivit legjendar EF sigurohet falë një sërë adaptorësh që lidhin kamerat e Canon EOS R System me përdoruesit ekzistues të EOS dhe objektivat e tyre EF dhe EF-S.

Lente RF

Eksploroni gamën e lenteve për Canon EOS R dhe zbuloni aftësitë e tyre unike.

Adapteret dhe Aksesorët Canon EOS R

Lidhni Canon EOS R Sistemin tuaj me botën më të gjerë të lenteve EF dhe EF-S

Lentet EF

Zbuloni botën e pabesueshme të lente EF që mund të përdoren me përshtatësit EOS R.

Blicet Speedlite

Dridhni subjektet tuaj kreativisht, nga makro në studio dhe më gjerë, me vargun e Speedlite të Canon.

Aksesore te Energjise

Keep EOS R tuaj të shtënat për më gjatë me një sërë pajisje të gjithanshëm të energjisë.

Pajisje të tjera Shtesë

Mund të jeni të interesuar edhe për