Risi NEW

Aksesori Speedlite

Canon Speedlite EL-10

Një blic kamere i fuqishëm dhe fleksibël me komunikim të përmirësuar për kontroll dhe kreativitet të shtuar.

 • Gjallëroni portretet tuaja

  Kontrolloni dritën me një kokë horizontale dhe vertikale dhe me një gamë të fuqishme fleksibël prej 1/1 deri në 1/1024 për një pamje më të butë. Për më tepër, përftoni vezullim të shtuar te sytë në sajë të panelit të reflektimit të dritës.

 • I lehtë dhe i përshtatshëm

  Modifikoni cilësimet tuaja kudo që ndodheni me butonin elektronik ose aktivizoni blicin automatik E-TTL II për të rregulluar menjëherë ekspozimin e saktë. Mbahet me lehtësi - i përsosur për udhëtime ose për fotografime për një kohë të gjatë.

 • Fuqizoni krijimtarinë tuaj

  Speedlite EL-10 është miku juaj i besuar, me një blic kamere me valë që rikarikohet në vetëm 1,5 sekonda, me mbulim zmadhimi prej me 24-105 mm dhe rezultat të fuqishëm me numër udhëzuesi 40.

 • Regjistroni me vetëbesim

  Përmes furnizimit nga katër bateri AA, ky blic Speedlite do të zgjasë për të paktën 260 shkrepje të plota dhe të fuqishme. Kontrolloni nivelin e baterisë dhe rregulloni me lehtësi cilësimet në panelin LCD, edhe kur bie niveli i dritës.

 • Inteligjent dhe intuitiv

  Mbërthyesja shumëfunksionale me 21 kunja mundëson komunikim të shpejtë me kamerat e sistemit EOS R. Rregulloni cilësimet drejtpërdrejt nga ekrani i kamerës suaj, paracaktoni deri në tre modalitete të personalizuara dhe mund ta përdorni edhe në distancë përmes aplikacionit tuaj Camera Connect.

Specifikimet

 • Koka e rrotullueshme

 • Panel LCD

 • Butoni elektronik

 • Paneli i reflektimit të dritës

 • Paneli i gjerë

 • Mbërthyesja shumëfunksionale me 21 kunja

 • butoni "Direct Menu"

 • Mbajtësja

SPEEDLITE EL-10

Çfarë ka në kuti

 • Canon Speedlite EL-10

 • Çanta e Speedlite

 • Minimbështetësja

 • Kapaku i bazamentit të montimit

Produkte të ngjashme