Aksesori Speedlite

Canon Speedlite EL-10

Specifikimet

Specifikimet

 • Koka e rrotullueshme

 • Panel LCD

 • Butoni elektronik

 • Paneli i reflektimit të dritës

 • Paneli i gjerë

 • Mbërthyesja shumëfunksionale me 21 kunja

 • butoni "Direct Menu"

 • Mbajtësja

Specifikimet në detaje

Energjia

 • Numri i udhëzuesve (ISO100) metra
  40

Zmadhimi

 • Zmadhimi i kokës
  Automatik/Me Dorë
 • Mbulimi me panelin e gjerë
  14mm
 • Vetëzmadhimi për madhësinë e sensorit
  Po

Modalitetet e blicit

 • Kontrolli i vetekspozimit
  E-TTL II / E-TTL
 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)
  Po
 • Parametrat manualë/të rezultatit
  Po - 1/1 deri 1/1024
 • Hapat manualë
  1/3 nivele
 • Blice të vazhdueshme në seri
  Maksimumi në fuqi të plotë: afro 651
 • Parametrat stroboskopikë/të rezultatit
  Nuk mbështetet
 • Frekuenca stroboskopike
  Nuk mbështetet

Funksioni në lidhje me blicin

 • Bllokimi FE
  Po
 • Memoria FE
  Po
 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  ±3 nivele
 • Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  ±3 nivele
 • Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit
  Po (duke përfshirë lidhjen me valë)2
 • Blici i modelimit
  Jo (mbështetet vetëm si njësi marrëse jashtë kamere)3
 • Llamba e modelimit
  Jo
 • Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës
  Po

Blici me valë

 • Transmetuesi
  Po
 • Lloji i transmetimit
  Vetëm radio
 • Rrezja e transmetuesit
  30m (afërsisht)4
 • Marrësi
  Po
 • Nr. maks. Numri i transmetueseve/marrësve
  15 / 15 (16 gjithsej në çfarëdo kombinimi)
 • Numri i grupeve
  5 (A/B/C/D/E)
 • Numri i kanaleve
  Auto, 1-15
 • Aktivizimi i obturatorit në largësi
  Po

Lëvizja e kokës së blicit

 • Lart
  45, 60, 75, 90, 90°
 • Poshtë
 • Majtas
  60, 75, 90, 120, 150 dhe 150°
 • Djathtas
  60, 75, 90, 120, 150 dhe 180°

Ndihma AF

 • Rrezja ndihmëse e vetëfokusimit
  Blici strob
 • Numri i pikave të mbështetura të vetëfokusimit
  Jo i disponueshëm

Energjia

 • Bateria
  4 x bateri AA 5
 • Treguesi i nivelit të baterisë
  Jo
 • Koha minimale e riciklimit
  Afro 0,1-2,56, 7
 • Numri i bliceve (bateri plotësisht e karikuar)
  210-14008
 • Ushqimi i jashtëm elektrik
  Jo

Ndërtimi

 • Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit
  Jo
 • Ftohja aktive
  Jo
 • Materiali i këmbës mbërthyese
  Metal

Të ndryshme

 • Funksioni i personalizuar
  11 x C.Fn / 8 x P.Fn
  (plus 3 modalitete të personalizuara (C1, C2, C3))
 • Parametrat e blicit nga menytë e kamerës
  Po9 - Butoni "Direct Menu" në blic
 • Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit
  Jo
 • Terminali i kompjuterit
  Jo
 • Aksesorë (përfshihen)
  Çanta e Speedlite
  Minimbështetësja
  Kapak bazamenti montimi
 • Aksesorë (opsionalë)
  Speedlite Transmitter ST-E10 (bazament shumëfunksional)
  Speedlite Transmitter ST-E3-RT (Ver.2) (bazament standard 5-kunjësh)
  Speedlite të serisë EX me funksion radiomarrës

Speficikimet fizike

 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  Afro 70,6 x 116,3 x 98,3 mm
 • Pesha
  287
 1. Kur përdorni bateritë e reja alkaline AA/LR6, bazuar në standardet e Canon dhe të caktuara në blicin manual. Numërim i vazhduar blicesh në volum të plotë deri në kufizim ndezjeje blici niveli 1.
 2. Me kamera/pajisje të pajtueshme dhe nuk ofrohet me shkrepje stroboskopike.
 3. Blici i modelimit nuk mund të përdoret kur montohet në një kamerë
 4. Pa pengesa mes dërguesit dhe marrësit, dhe pa radiointerferencë të jashtme. Sistemimi i njësive dhe faktorëve të tjerë të jashtëm mund të ndikojë në rreze/rendiment.
 5. Mund të përdoren bateritë e llojit alkalin LR6 ose HR6 Ni-MH. Nuk mund të përdoren bateritë me litium FR6.
 6. Kur përdorni bateritë e reja alkaline AA/LR6, bazuar në standardet e Canon dhe të caktuara në blicin manual. Numërim i vazhduar blicesh në volum të plotë deri në kufizim ndezjeje blici niveli 1.
 7. Nevojitet kohë karikimi të fuqishëm 1/1024 deri në 1/1 për ndezjen.
 8. Kur përdorni bateritë e reja alkaline AA/LR6, bazuar në standardet e Canon dhe të caktuara në blicin manual. Numërim i vazhduar blicesh në volum të plotë deri në kufizim ndezjeje blici niveli 1.
 9. Me kamera të pajtueshme.