Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Mënyra e thjeshtë për të shtuar dritë në fotografinë tuaj, me një kokë blici më rrotullim/përplasje për ndriçim krijues dhe elastik për rezultate natyrale në ambiente të brendshme.

Blini tani

Bëni më me lehtësi fotografi të shkëlqyera me blic

Krijoni një ndjesi dhe pamje natyrale duke e përplasur dritën e blicit në mure dhe tavane ose duke e aktivizuar Speedlite EL-100 në largësi jashtë kamerës. Një modalitet automatik kujdeset për të gjitha teknikalitetet, kështu që mund të filloni me blicin për fotografi më të mira të organizimeve, të shokëve dhe familjes suaj.

Mësoni më shumë

Canon Speedlite EL-100

Fotografia me blic është bërë më e lehtë

Shtoni me lehtësi dritë në fotografitë tuaja në ambiente të brendshme dhe të jashtme me Speedlite EL-100 - duke siguruar më shumë fuqi se një blic i integruar dhe një buton i thjeshtë modaliteti për ta bërë të lehtë konfigurimin dhe përdorimin . Aftësia e përplasjes horizontale dhe vertikale sjell rezultate më të ndritshme dhe tërheqëse në ambiente të brendshme dhe ju lejon të realizoni një ndriçim krijues.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Bëhuni krijues

Kur të jeni gati për aventura me ndriçimin, pajisja Speedlite EL-100 ka disa veçori të shkëlqyera për t'i provuar. Si p.sh. blici stroboskopik për ngrirjen e një subjekti në seri të shpejta drite dhe modaliteti i sinkronizimit të perdes së 2-të për të theksuar ndjesinë e shpejtësisë - të dyja këto të shkëlqyera për regjistrimin e subjekteve në lëvizje.

Kompakte dhe e fuqishme

Me bateri AA dhe me peshë vetëm 190 g, pajisja Speedlite EL-100 është mjaft kompakte dhe e lehtë për ta marrë në raste familjare dhe organizime dhe ju sjell rezultate të shkëlqyera. Me një numër udhëzues 26 dhe një kokë zmadhimi manual, ajo mund të përshtatet për një përhapje optimale të ndriçimit.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Përdoreni pa tela për një ndriçim krijues

Për më shumë efekte ndriçimi 3-dimensionale, përdorni Speedlite EL-100 si një ërgues optik pa tela për të aktivizuar blicet në largësi nga vende të ndryshme ose përdoreni atë jashtë kamerës si një marrës optik që kontrollohet nga trupat e kamerave EOS përputhshme.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon synon të arrijë emetime neto zero të CO2 nga aktivitetet e veta të biznesit deri në vitin 2050

Ne do ta arrijmë këtë duke ofruar një përmirësim mesatar prej 3% në vit në indeksin e përmirësimit të emetimeve të CO2 të ciklit jetësor për produkt. I cili nëse do të ruhej do të sillte një ulje prej rreth 50% nga nivelet e vitit 2008 deri në vitin 2030. Ne e pranojmë se kjo është në përputhje me nivelin e reduktimit të kërkuar nga Marrëveshja e Parisit.

Ne do të vazhdojmë të kryejmë rishikime të objektivit nga një këndvështrim afatgjatë, si një mënyrë për të kontrolluar kontributin tonë në arritjen e një shoqërie me karbon të ulët.

Zbuloni më shumë

Specifikimet

Modaliteti automatik

Për regjistrimin e thjeshtë me blic

Numri udhëzues 26 (ISO 100, m)

Shumë fuqi

Blici me përplasje

Rregullimi vertikal dhe horizontal

Dërguesi/marrësi optik

Për blicin jashtë kamerës

Pesha

190 g

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Speedlite EL-100

Kasë e butë

Minimbështetësja

Manuali i përdorimit

Mund të jeni të interesuar edhe për...