Speedlite EL-100
Specifikimet

Përmasat (GjexLaxGja)

64,6 x 91,7 x 71,0 mm

Pesha (pa bateritë)

190 g

Specifikimet

Modaliteti automatik

Për regjistrimin e thjeshtë me blic

Numri udhëzues 26 (ISO 100, m)

Shumë fuqi

Blici me përplasje

Rregullimi vertikal dhe horizontal

Dërguesi/marrësi optik

Për blicin jashtë kamerës

Pesha

190 g

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Energjia

Nr. i udhëzuesit (ISO100).metra

26 (50mm)

Zmadhimi

Koka e zmadhimit

Po, manuale

Mbulesa e gjatësisë vatrore

24, 50mm

Mbulimi me panelin e gjerë

-

Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

Jo

Modalitetet e blicit

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTLII/E-TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Parametrat manualë / të rezultatit

Po - 1/1- 1/128

Hapat manualë

1/3 e hapit

Parametrat stroboskopike / të rezultatit

Po

Frekuenca

1-500 Hz (1-199 Hz duke përdorur funksionin optik të dërguesit)

Drita e videos

Jo

Blici me valë

Transmetuesi

Po

Lloji i transmetimit

Inkuadruesi

Rrezja e sinjalit (Infra-red/Radio)

Ambiente të brendshme: 0,7-8 m / -
Ambiente të jashtme: 0,7-11 m / -

Funksioni i marrësit

Infra i kuq

Funksioni i dërguesit

Infra i kuq

Nr. i grupeve (Optike/Radio)

3

Nr: i kanaleve (Optike/Radio)

4

Aktivizimi i obturatorit në largësi

-

Lëvizja e kokës të blicit

Lart

45, 60, 75 dhe 90°

Poshtë

-

Majtas

60, 75, 90, 120 dhe 150°

Djathtas

60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

AI Bounce

-

Ndihma AF

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Po

Numri i pikave AF të pranueshme

-

Tipi i rrezes me ndihmën e fokusit automatik AF (pika qendrore AF/pikat e tjera AF)

Blici strob

Burimi i Energjisë

Bateria

2 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes *2

Rreth 5,8 sek

Furnizimi i jashtëm me energji

Jo

Ndërtimi

Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

Misc.

Funksionet e Personalizuar

3 (6 opsione)

Parametrat e blicit nga menytë e kamerës *3

Po

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Aksesorët e përputhshëm

Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3

Kllapa e kontaktit të blicit

Jo

PËRM. DHE PESHA

Madhësia (Gj x Th x L), mm

64,6 x 91,7 x 71,0

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

190 g

*1 Si parazgjedhje, vetëm blici në grupin C aktivizohet pa tela, konfiguroni C.Fn 5-1 për të aktivizuar pa tela grupet A dhe B

*2 koha që duhet për të ringarkuar blicin pas shkarkimit të plotë me bateri alkaline AA

*3 Vetëm me kamerat e përputhshme

*4 Me përjashtim të adaptorit për parandalimin e pluhurave dhe ujit